Bavily vás arkádové retro automaty? Vyzkoušejte nejnovější…

  Retro    automaty    Tekken   

 

Zdá se to skoro jako včera, kdy se chodilo hrát videohry pouze na arkádové automaty. Pařil se Pac Man, zápasilo se v Tekkenu a Mortal Kombatu, ale také se závodilo, střílelo, nebo třeba tancovalo. S přibývajícím časem se i hry zdokonalovaly, přidaly se různé funkce, grafické vychytávky, nebo třeba hýbání s celým hráčem a vibrace. To zvlášť u závodních her dodávalo na výborné atmosféře. To, že grafika zrovna realistická nebyla, vůbec nevadilo a šlo hlavně o zážitek.

 

Arkádové hry na videoherních automatech se ale staly tak trochu reliktem minulosti. Nové hry samozřejmě vznikají, ale rozhodně se netěší takové oblibě. Moderní hry už vycházejí prakticky jen na konzole, PC, případně telefony. Hraní s ostatními hráči je díky internetu otázkou pár. To přináší samozřejmé pohodlí, protože se nikam nemusí chodit, na druhou stranu když už není potřeba přenášet a sesíťovávat počítače, tak LANparty nebo návštěvy arkádových center takřka vymřely. Přeci se hráčům také nechce nechat desítky nebo i stovky korun za hraní v době, kdy jsou počítače tak dostupné a hry mnohdy i zdarma, i když třeba jen ve verzi free2play.

 

Zvlášť pro pamětníky je ale zestárnutí arkádových automatů a nepořádání LANparty velikou škodou, protože atmosféra těchto akcí byla prostě nezapomenutelná a pouhé hraní online jí nemůže nahradit.

Kde si zahrát automaty s kamarády

Sice nejde o klasické arkádové hry, na druhou stranu se jedná o neustále vzkvétající odvětví, ve kterém jsou hry neustále vyvíjeny a těší se obrovské oblibě. Tím místem je casino. Zahrajete si jak zbrusu nové kousky, tak retro automaty. Sejdete se s kamarády, zahrajete si, napijete se a užijete si příjemné zábavy. Že tato zábava může i něco stát? To by klasické arkádové automaty stály a stojí také.

 

Pokud si nejste jisti, že jsou výherní automaty zábavou pro vás, vyzkoušejte si hru online, třeba ve Fortuna Vegas online casinu. Je to licencovaná česká online herna, ve které si bez registrace vyzkoušíte prakticky všechny hry a zjistíte, jestli vás hraní opravdu baví. A to bez útraty jediné koruny!

 

Fortuna také nabízí 50x zatočení na hracím automatu zdarma pro všechny nové hráče. V praxi si tedy 50x zahrajete a můžete si nechat vše, co vyhrajete. K získání bonusu už je potřeba provést registraci, která je ale naprosto zdarma.

 

Jestli vás hraní nezaujme, tak jste neutratili ani korunu.

 

18+ Hrajte zodpovědně. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento článek je placenou reklamou

Jerryky
Jaroslav Kovář

Jerryky je autorem 327 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.