Blizzard App - Nový vzhled ikon

  Blizzard App    Aktualizace    Battle.net   

Dnes byla vydána nová aktualizace Blizzard App, kterou využíváte dnes a denně ke spouštění všech her od Blizzardu. Změnou prošel hlavně boční panel, ve kterém jsou všechny dostupné hry.

 

V současné době je v aplikaci dostupných šest her, které Blizzard aktivně podporuje. To se ovšem do budoucna změní. Již 14. srpna se k hráčům dostane předělaný StarCraft v podobě StarCraft: Remastered a později také Destiny 2, o které jsme již psali. A tím zřejmě Blizzard nekončí!

Nové ikony v Blizzard App.

 

Blizzard již nějaký ten pátek hledá nové vývojáře a fanoušky starších titulů, které by mohly v budoucnu projít faceliftem. Zrovna nedávno na svých stránkách otevřel místo pro UI/UX Visual designéra, který se bude starat o předělání druhého dílu Diabla. Mohlo by se také stát, že se jednou dočkáme předělání například Warcraft III, který je stále velice oblíbený.

 

Pokud vše vyjde tak, jak se předpokládá, dostanou se do Blizzard App další čtyři hry – Destiny 2, StarCraft: Remastered, Diablo 2: Remastered a Warcraft III: Remastered. A na to by nově vytvořený prostor rozhodně stačil.

 

Nový vzhled Blizzard App vyvolává na oficiálních fórech negativní reakce a mnoho hráčů není se vzhledem spokojených. Není se čemu divit. Nové ikony do aplikace nepasují, mají úplně jiný design. Osobně ovšem doufám, že aplikace projde postupnou proměnou a některé její části budou předělány do podobně moderního vzhledu, jaký mají momentálně ikony.

 

Jak se vám nový vzhled ikon líbí?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

BarronCZe 20.07.2017 22:59

Jak vidím tak někteří lidi neví že dneska je ve stylu minimalismus čili styl grafiky, která využívá jednoduchost jako třeba nové ikonky které jsou opravdu pěkné, jsou přehledné a moderní.

jawed 20.07.2017 13:19

takže....
1. Starcraft remastered: niesom veľký fanúšik SC aj keď sa mi páči a som rád že bude takto vylepšený
2. Diablo 2: Paráda pokiaľ by vydali D2 remastered bol by som nadšený, o mnoho viac neč z SC....ale to je asi preto lebo som viac fanúšik fantasy než sci fi
3. Warcraft III: PARÁDA keby to už bolo....ja už dlho čakám na W4/W3 remastered
a čo sa týka ikon mne sa páčili tie pôvodné....ale mne je to v podstate jedno

19.07.2017 21:48

jeste uplne dole je button na minimalizaci ze sou videt jen ikony bez popisku to me osobne zas vyhovuje

Heakler 19.07.2017 21:29

W3 novou grafiku nepotřebuje stačí upravit některé funkce, například ovládání neomezeného počtu jednotek jako ve Stacraftu, nebo větší oddálení kamery, to by fakt bodlo.

Heakler 19.07.2017 21:27

Na přidání W3 a SC2 Remasteru netrpělivě čekám od pořádného fungování Battle.netu.

Dav6 19.07.2017 13:07

W3 remastred tolik nepotřebuje, grafiku má dobrou stačí ho jen udržovat ve stavu aby běhal na nových PC. Ale ty nové ikony jsou fakt ošklivé, v porovnání s těmi původními.

Miťosk 19.07.2017 12:29

vie sa nieco viac ci bude W3 remake ?

Cujo 19.07.2017 12:29

W3 v nove grafice to zni dobre.....

Co se tyka vzhledu app tak me se docela libi

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet