Blizzard In-Game Store - Preview

http://media.wowfan.cz/Bluepost_test
Před nějakou dobou přidal Blizzard do hry tři helmy, které mohou být použity na Transmogrification. Ovšem tím rozjezd nového in-game obchodu nekončí. V novince První zmínky o Free to Play modelu jsem představil nový předmět, který bude zvyšovat rychlost levelování postav. Také jsme přidali první fotky z interface in-game obchodu, který by se měl ve hře objevit v následujících patchích. Tentokrát jsme společně s kolegou ze srbské stránky AdriaCraft.net přichystali in-game obchod nainstalován přímo ve hře. Podívejte se na videu, jak obchod vypadá a jak funguje kupování předmětů.


Naposledy upravil/a Wrent 30.08.2013 v 15:42:35.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Cecil 01.08.2013 13:23

Já se spíš bojím aby tenhle shop naopak neodradil další část hráčů...Ale vždyť je to jedno, expení ztratilo smysl a původní účel už před pár lety.A mounti, peti, se už taky dají nějakou dobu pořídit za peníz. Takže se prakticky nic nemění, jen přibude ještě cosmetic armor.

barrny 01.08.2013 13:19

Wowko bohuzel pomalu a jiste ztaci svoji silu na trhu, ano samo stary kral ma porad velikou moc a respekt a strach mezi uchazeci, kteri by jej chteli vystridat, ale na tohle si budou muset jeste nejakovy ten rok pockat, protoze 7,7 je porad obrovske cislo, ktere jen tak nebude prekonano. Nicmene to co se ve hre vymysli, aby se propad zastavil ci alepson zpomalil, je spise na povazenou, verim ze skalni fantici WoW si to jiste rychle koupi, ale v celkovem konecnem dusledku to zcela jiste bude zanedbatelna castka do celkoveho prijmu blizzu. A protoze vymyslet neco cim by tahle stara hra prilakala zpet spostu potencionalnich hracu, tak toho jiz moc vymyslet nejde, takze si zvykejte na tyhle kycovite hlouposti, ktere se do hry budou neustale strkat a pridavat, inu kral sice mrtev neni, ale jeho cas se definitivne a pomalu priblizuje.

seanito 01.08.2013 12:55

prehistory
Prominte.. ale stímhle už asi zemřelo wowko.. už to není co to bývalo..
Wowko není co bývalo už pěkných pár let co taky čekat od klesajícího počtu předplatitelů, zisk se krátí, a manažeři zvyklí na tučné odměny to musí dohnat jinde. Šponovat cenu za předplatné nemohou, tak vymýšlí kdejaké ingame kraviny, pracují na jiných hrách, a takový základ jako je kupř. warcraft film před sebou tlačí už několik let, a release? 2016, a kdo ví ještě. To i ten Hobit se točil nějaké dva roky od oznámení.

prehistory 01.08.2013 12:46

Prominte.. ale stímhle už asi zemřelo wowko.. už to není co to bývalo.. už to připomíná moc Diablo nebo Drakensang nebo jak se to menuje.. už to zkrátka není wowko... World of WarCraft mněl být z částí realný.. a InGame obchod v realu? že se prostě podívá do své hlavy kupí si elixir a on mu zpadne z nebe až do ruky? tak to ne.. to už je prostě konec..

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet