Blizzfan.cz - Rozhovor o Hearthstone, prodej bety pro…

http://media.wowfan.cz/uploaded/World_of_Warcraft_69379
Další týden je za námi a nastává tedy čas pro pravidelné shrnutí novinek z partnerských portálů v rámci Blizzfan.cz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Jaké novinky se objevily v karetní hře Hearthstone? Celá hra stále ještě prochází divokou fází po vydání rozšíření Goblins and Gnomes, nové karty si stále hledají své místo v balíčcích a hráči si stále ještě ujasňují, jaké karty a povolání jim vlastně nejvíce sedí. To s sebou samozřejmě přináší i změny ze strany vývojářů, kteří se snaží hráčům nabídnout co nejvyrovnanější zážitek. Na portálu HSfan.cz si můžete přečíst rozhovor s jedním z hlavních vývojářů o současné situaci Hearthstone. S růstem popularity Hearthstone se ale samozřejmě okolo hry začali rojit i různí podvodníci. Mezi ně patří i uživatelé tzv. botů, kteří využívají speciální software k vyhrávání zápasů, aniž by museli být u hry fyzicky přítomni. Blizzard však proti podobným podvodům tvrdě zakročuje a minulý týden např. zabanovali velké množství hráčů, u kterých detekovali používání právě těchto botů.

Heroes of the Storm

Heroes of the Storm beta je konečně tady! A Blizzard se odhodlal k radikálnímu kroku: zpoplatnění přístupu do bety hry. Kde jsou ty časy, kdy společnost prohlašovala, že na hráčích nechce vydělávat podobnými způsoby? Ty odešly spolu s betou hry HearthStone: Heroes of Warcraft. Pomocí tzv. Founder's Pack se tedy můžete prakticky okamžitě dostat do hry!

Overwatch

V nejnovější pecce od Blizzardu s názvem Overwatch se toho samozřejmě zatím moc neděje, a proto vám přinášíme alespoň článek o dalším z hrdinů: tentokrát se podíváme na andělskou Mercy. Říká se, že když člověk umírá, vidí, jak pro něj přilétají andělé. Hrdinové Overwatch vidí, jak pro ně přilétá Mercy, švýcarský anděl doslova a do písmene.

Naposledy upravil/a Esperanta 26.01.2015 v 15:21:41.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Metiu 23.01.2015 18:03

a nemozem si kupit hru za 5 eur bez skinov? :-D

Wrent 23.01.2015 16:32

Metiu
takze, ked si kupim tu vec na heroes of storm, tak budem mat hned vlastne tu betu aj s tymi skinmi a tak, ale ked si to nekupim tak to budem moct hrat zadara az to skonci beta hej? pripadne ze by som mal stastie na beta kluc
presne tak. Ale jak je napsano na Heroesfanu, ta cena bety je v podstate jen 5 euro, zbylych 29 jsou v podstate ty skiny a tak.

Metiu 23.01.2015 15:58

takze, ked si kupim tu vec na heroes of storm, tak budem mat hned vlastne tu betu aj s tymi skinmi a tak, ale ked si to nekupim tak to budem moct hrat zadara az to skonci beta hej? pripadne ze by som mal stastie na beta kluc

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet