Blizzfan.cz - Rozhovor s DeeThanem, Lost Vikings v Heroes a…

Jaké novinky se v posledním týdnu objevily v ostatních hrách od Blizzardu? Týdenní shrnutí novinek z portálů Blizzfan.cz je tu!

Hearthstone: Heroes of Warcraft

http://hsfan.tiscali.cz//pictures/images/deethane
Portál HSfan.cz připravil rozhovor s jedním z nejoblíbenějších a nejúspěšnějších českých streamerů: DeeThanem, který se rozpovídal o svých streamech, své práci a taky o momentálně nejdiskutovanějším českém streamerovi s přezdívkou Fatty Pillow. Streamování hry je ale populární nejen v našich končinách, i v zahraničí najdeme spoustu extrémně populárních hráčů, jejichž kanály mají desetitisícovou sledovanost. Jedním z nich je i švédský hráč Forsen, kterého jsme si představili v medailonku z rubriky Zahraniční streameři. Samotné Hearthstone je spíše o strategii a taktice a nevyžaduje od hráčů žádnou znalost pozadí příběhu, v němž se odehrává. To je ale možná škoda! Všechny legendární karty mají svůj původ ve světě Warcraftu a mnohé z nich mají opravdu pohnutou historii. Byla by škoda o tyto informace přijít, a z toho důvodu kolegové z HSfan.cz připravili rubriku Legendy Hearthstone, ve které si jednotlivé karty lépe představíme. V prvním díle přijde na řadu např. Hogger, který terorizoval nejednoho začínajícího hráče WoW.

Heroes of the Storm

Největší událostí tohoto týdne pro Heroes byl rozhodně příchod nového hrdiny. Nebo bylo by lépe říct "hrdinů"? Novým přírůstkem jsou totiž Lost Vikings, poťouchlá trojice vikingů, která přišla z prastaré hry z raných 90. let od Blizzardu. Každého z nich můžete ovládat samostatně, což může znamenat zvrat v každé bitvě!

Overwatch

Na fan stránce o nejnovější pecce od Blizzardu jsme si představili dalšího hrdinu: je jím Reinhardt Wilhelm. Tento neměcký hrdina a pravděpodobně největší zastánce Overwatche se nám představil v tom nejlepším možném světle.

Naposledy upravil/a Bellatrix 13.02.2015 v 19:03:40.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Bellatrix 13.02.2015 19:04

Metiu
mimochodom ked stlacim na to: Legendy Hearthstonu tak mi tam vyhodi zly link
Opraveno.
Šéfredaktor WoWfan.cz

Metiu 13.02.2015 15:40

ty vikingovia mozu byt super poznam ich s ich starych hier ktore som hral ale podla mna to bude nehratelne. ovladat 3 jednotky naraz kazda z vlastnymi schopnostami. uz s doty viem ze je celkom obtiazne ovladat naraz brewmasterovych storm/earth/fire. to ako ked zomrie 1 viking skapu vsetci alebo ako? aby sa to dalo hrat museli by vsetci behat stale spolu na jednej linke. mimochodom ked stlacim na to: Legendy Hearthstonu tak mi tam vyhodi zly link

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet