Dalaran Crater


ento kráter je na místě, kde kdysi stávalo mocné město Dalaran. Toto město však jeho obyvatelé přesunuli do Northrendu, odkud nyní mohou lépe bojovat proti jejich úhlavnímu nepříteli, Malygosovi. I když je město pryč, zůstalo okolo bývalého štítu ještě několik budov a mágů se svými elementály, kteří jsou přátelští k Alianci a nepřátelští k Hordě.

Než vyšel datadisk World of Warcraft: Wrath of the Lich King mohli jste zde najít vekou purpurovou kopuli, kterou protínalo pár rozbořených budov. Hráči nemohli vlézt a ani nahlédnout do této kopule, ale s pomocí některých kouzel se to nakonec podařilo. Ale protože tam byla k vidění jen pustá zem, tak to lidi moc nezajímalo. Teď, když Dalaran odletěl do Northrendu, je na tomto místě pouze kráter obklopený téměř neznatelným štítem, který tam zůstal jako přežitek, a narůžovělý opar, který se nejspíš vytvořil při odletu města. Členové Kirin Tor zde u kráteru zůstali, aby mohli všem kolemjdoucím povědět, proč město zmizelo.

Jak z kráteru?

Pokud jste náhodou do Dalaranského kráteru spadli, nebo jste se do něj jen chtěli jít podívat, nemusíte se bát, že nevylezete. Ze dna kráteru totiž vedou tři fialové cestičky, po kterých se dostanete bezpečně zpět na povrch.

Další obrázky:





Zpět na seznam zajímavostí

Starý Dalaran


Naposledy upravil/a Serwak 23.01.2010 v 08:48:17.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Serwak
Václav Vežranovský

Serwak je autorem 75 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

matku 21.03.2010 22:44

Jj catalysim vypadá jak po technické a herní stránce velmi dobře těším se na dvě nové rasy

Vesemir 24.01.2010 21:06

nechápu, jak mohli prohlásit, že malygos zbláznil a začal bojovat proti lidem (a dalším rasám)...už se těším na posledních pár patchů Cataclysmatu, budeme vraždit titány

Thabras 23.01.2010 13:54

Dremoran naprosto souhlasim, když si vezmu kolik úžasnejch (ale opravdu úžasnejch) videí bylo ve W3, tak je v tomle ohledu WoW prostě slabota... Za celejch 5 let byly 4 cinematic videa... Trailery na WoW (2x) a tBC ukazovaly jenom rasy a jejich boj, trailer na WotLK byl pěknej. Trailery na patche v tBC byly sice krásný, ale pořád to byla jenom rekapitulace děje a hlavně: jenom gameplay videa. WrathGate, 3.1 a 3.3 už příběh trošku posouvají, nicméně zase je to jenom Gameplay... Je mi smutno

LichKing1 23.01.2010 13:30

Thabras: Jo maš pravdu uz si vzpominam , a souhlasim s tim ze blizz mohl soupnout nějake to video kdyz uz je to hlavni město WotLK a zda se ze i budouciho Cataclysmu.\r\n

Dremoran 23.01.2010 13:11

Jsem tak trochu doufal, že při vydávání WotLK udělaj v Blizzardu nějaké efektní video, jak Dalaran stoupá z Alteracu a letí vstříc svému osudu na Northrend. Nebo že to aspoň zakomponují do nějakého traileru. Nestalo se tak a já mám čím dál tím víc pocit, že v Blizzardu už nejsou žádní free spirit lidi...

Thabras 23.01.2010 12:15

Tricky: pokud si hrál W3:tFT, tak jistě víš, že se lidem povedlo získat Dalaran zpátky. Tehdejší vůdce Kirin Tor, Ansirem Runeweaver, i jeho nástupce Rhonin zajistili přestavbu města. A jak už se řešilo dole, když mágové zjistili, že Malygos jim zavřel kohoutky, sebrali všechny síly a odpluli s opraveným Dalaranem nad Northrend.

GraPe 23.01.2010 11:55

to Tricky: Ano, Archi ho znicil, ale podle me ho opevnili tou kopuli a pomalu ho zacali opravovat.

GraPe 23.01.2010 11:45

Škoda, že nejde pomáhat Malygosovi v boji s Kirin Tor...

GraPe 23.01.2010 11:15

Jeho obyvatele ho přesunuli? Toje blbost ne? Pokud si dobre pamatuji tak ve W3 ho dobyl Arthas s pohromou a kdyz Kel'Thuzad vyvolal Archimonda tak ten se rozhodl Dalaran znicit (zavěrečne video v kampani nemrtvych), a od te doby je tam ten krater. Kirin Tor ho poté obnovili v Northrendu.

kaffe 23.01.2010 10:41

Gothic je jedna z nejhorších her co jsem kdy hrál...ale jinak souhlasim že to tak vážně vypadá

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet