Destiny 2 bude k dispozici přes Blizzard Launcher

  Destiny 2    Battle.net    Blizzard   

 

Dlouho jsem uvažoval, proč se Blizzard rozhodl změnit jméno dlouho využívaného Blizzard Launcheru a co to bude pro hráče znamenat do budoucna. Vypadá to, že se Activision Blizzard snaží o to, aby byly všechny hry této velké vydavatelské skupiny pod jednou střechou.

 

Ač se to nemusí zdát, tak tomu naznačuje i poslední prohlášení Mika Morhaima, který uvedl, že na Battle.net vyjde pokračování úspěšné hry od studia Bungie – Destiny 2! Dle oficiálního vyjádření jde hlavně o menší přátelskou výpomoc studiu Bungie, které v roce 2010 podepsalo s Activision Blizzard smlouvu o spolupráci na tvorbě dalších titulů, včetně právě zmíněného Destiny.

 

Co to znamená pro nás, fanoušky her Blizzardu? Celkem hodně! Destiny 2 bude kompletně provázáno s Battle.net službami. Co můžete tedy očekávat?

  • Při hraní budete moci využívat všech výhod Battle.net, včetně seznamu přátel, chatu, hlasového chatu atd.
  • K dispozici bude také možnost streamování hraní na Facebook.
  • Destiny 2 bude provázáno s Battle.net účtem, bude tedy chráněno například Authenticatorem.
  • Přístup do hry půjde zakoupit pomocí Battle.net Balance! Pokud máte tedy dostatek zlaťáků ve World of Warcraft, můžete je proměnit za WoW Token a následně za peníze do Battle.net Balance.

 

Předobjednávky Destiny 2 budou spuštěny již brzy. Pokud se na hru těšíte, můžete se podívat například na její trailery.

 

 

Co na tento krok Blizzardu říkáte? Myslíte si, že by do Battle.net mělo být integrováno více her od vydavatelství Activision Blizzard?

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Kulda.s 20.05.2017 03:07

Naprosto fanstastická zpráva!!! Destiny je fantastická hra a toto propojení jí doufám co nejvíce pomůže
Jinak pro ostatní, kteří se bojí že to ovlivní hry od Blizzardu, tak mohou s klidem oddychnout. Blizzard pouze propůjčuje Bungie svůj launcher se všemi funkcemi, ale servery atd. si Bungie zajišťují sami. Tudíž by nemělo dojít k jakýmkoli problémům.

kritik 20.05.2017 00:40

K tomuhle mam celkem neutralni postoj, spis jsou ale videt ucinky propojeni wowtokenu s battle net balance, cim vic veci pujde nakoupit pres to balance tim bude wow token drazsi, pokud nekdo pouziva ty tokeny pouze na wow game time, tak to ma stale drazsi a drazsi, ted je cena kolem 200k g, jeste v unoru byla neco pres 100k,a rozhodne ted nenafarmite beznym hranim 2x vic goldu nez pred tremi mesici, prakticky porad stejne, takze pro lidi co balance nevyuzivaj, pouze kupujou game time pres tokeny, jdou to zmeny k horsimu, pro milionare zase k lepsimu, protoze maj za co utratit goldy, takze nevim jestli je to nakonec dobre asi cas ukaze.

Popcorn308 19.05.2017 21:29

slyšel jsem něco o tom že destiny 2 bude i na PC ? je to tak?

Jikonekt 19.05.2017 22:16

To jako vazne?
Oni ohlasej ze to vyjde na Battlenetu a ty se ptas, jestli to bude na PC? DD

Popcorn308 19.05.2017 23:41

@Jikonekt no a ? tak pokud vím tak destiny je na PS4 a jak mám čuchat jak funguje battlnet na PS4 ??? vtipné jak cyp jinak bude to i na PC dá se před objednat takže tak

Jikonekt 19.05.2017 19:58

Za mne cim vic kvalitnich her tam bude, tim lip... stejnak nemam za co jinak utracet goldy z wowka a kdyz za to budu moci kupovat hry, tim lip pro mne

Lockdaar 19.05.2017 19:40

Chápu, že se to Activision Blizzard snaží mezi sebou nějakým způsobem propojit a na hraní jednotlivých titulů tohle změnu asi (doufám) žádnou velkou mít nebude, přesto si ale myslím, že v Battle.net (Blizzard) aplikaci by měli být pouze tituly od Blizzardu...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet