Fórum novinky

vložte popis obrázku


Dnes, 15. 5. jsme přešli na nový systém fóra. Jedná se o Simple Machine (SMF), který nahradil PHPBB.

Přechod na SMF, proč?



Důvod je zcela jednoduchý, bývalé fórum (phpbb) zcela nevyhovovalo našim potřebám, bylo zbytečně složité a databáze byla v dezolátním stavu. Několikrát jsme se pokoušeli opravit škody, které napáchalo pár nevyžádaných věcí jako byl obchod, banka a slavné body. Ano, víme, tyto módy se odstranily před pár měsíci, ale v databázi a v souborech to nechalo pěknou paseku a proto jsme se rozhodl jak jsem se rozhodl. S fórem typu SMF mám nějaké zkušenosti, je lehčí a uživatelsky přístupnější a hlavně pohodlné.

Co nás čeká?



Jak jsem napsal na začátku, bude to těžká cesta. Bohužel se mi nepovedlo převést úplně vše a proto bude i na vás, uživatelích fóra, abyste nám pomohli. Na fóru zůstalo mnoho věcí, které nejsou opraveny, protože se nedá opravit 30 tisíc příspěvků za 4 hodiny. Kdybychom na to měli týden, tak možná, ale v tomto časovém rozmezí jsme opravili to, co šlo. Na vás tedy zůstává, abyste nahlásili příspěvky pomocí funkce "Nahlásit Moderátorovi", který je umístěn u každého příspěvku. Toto se týká příspěvků, které mají chybné BBkódy (Youtube přehrávače, WoWhead tooltips, aj.).

Převedlo se
  • Uživatelé
  • Hodnosti (které budou přepracovány do týdne)
  • Kategorie fór
  • Témata
  • Příspěvky
  • Soukromé zprávy
  • Ankety
  • Hesla
Nepřevedlo se
  • Avatary
  • Přílohy
  • Smajlíci

Doporučuji si přečíst sekci Novinky & Pravidla, kde najdete všechny důležité informace.

(Malé upozornění. V současné době nefunguje status webu na posledních 5 příspěvků na fóru, ale zítra by to mělo všechno fungovat)


Naposledy upravil/a Wrent 04.12.2010 v 22:28:34.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ellendway 16.05.2010 19:34

fatcow
ježiš ted je to ještě horší když si nemůžu vybrat, nepřehlednost šílená musí se přitom člověk namáhat aby rozeznal co je podpis atd a lídi sem budou chodit aby relaxovaly a početly a ne něco luštily, tohle je fakt hrůza
Nikdo tě nenutí tam chodit.

fatcow 16.05.2010 19:25

ježiš ted je to ještě horší když si nemůžu vybrat, nepřehlednost šílená musí se přitom člověk namáhat aby rozeznal co je podpis atd a lídi sem budou chodit aby relaxovaly a početly a ne něco luštily, tohle je fakt hrůza

DeadUndead 16.05.2010 11:13

K, ale opravdu tady ta přehlednost mi připadá hrozná. Možná vám se to nezdá, ale tak vy jste to dělali :-D. Jinak skiny na vánoce, velikonoce, atd. jsou pěkný nápad.

Ellendway 16.05.2010 09:56

Toto fórum bych chtěl zachovat a dělat na tom sám s Jerrykym, možná ještě s Bartyxem, pokud by měl zájem. Už tu nebudou takové úlety jako technik, kterému je 12 a dělá si co chce. Tým je už také dle mých představ, takže nevidím důvod, proč nezůstat na tomto systému a jednou za čas udělat nějaký ten skin (Vánoce, další svátky, atd...). Včera jsme dodělali světlejší skin a jsem spokojený, je bílo modrý, KONEČNĚ přehledný (jak pro mě, tak pro další lidi z týmu) a chtěl bych ho nastartovat dnes k večeru, až bude vše ready.

Javorovej 16.05.2010 09:51

DU: všechno se stále upravujeAle vždycky se nadává na něco nového, že to staré bylo lepší atd Za pár let se přejde na jiné forum a vy zas budete remcat, jak tohle bylo lepší

DeadUndead 15.05.2010 22:55

BTW: Po delším zkoumání fóra jsem usoudil, že ta přehlednost je s prominutím opravdu hrozná. U spousty základních věcí jsem musel hledat, přemýšlet... nutí to uživatele dost přemýšlet, což není dobře :-/. Chybí tam základní principy dobrého, přehledného návrhu (neberte to jako urážku).

Snake Plisken 15.05.2010 22:51

No na skinu se stále pracuje, takže snad to bude lepší.

DeadUndead 15.05.2010 22:12

Ježiš... vždyť ho z vás (kromě adminů, modů, redaktorů atd.) nikdo neznal... chudák Charlie, i kdyby byl sebevětší idiot po tom, jak odešel, tak tohle si nezaslouží :-(

DaveL 15.05.2010 21:41

hele.. mě taky nechybí..počkat.. kdo to je...

fatcow 15.05.2010 21:19

ale ten over view přece za něco stojí, bílá je moje

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet