Icecrown Citadel buff navýšen na 10%

Po dnešním restartu si možná někteří z vás už všimli, že buffy Hellscream’s Warsong a Strength of Wrynn byly navýšeny o dalších 5% a nyní tak zvyšují vaše zdraví, zranění a léčení o příjemných 10%. Vedle toho se počet pokusů na posledních bossech v každém křídle zvýšil na 40.
/pic/uploaded/iccbuff
Za normálních podmínek, bych se o této věci nejraději ani nezmínil, ale myslím si, že tento buff neskutečným způsobem ovlivňuje progress v nejžhavější (nebo spíš nejzmrzlejší) raidovní instanci. A přitom je Icecrown Citadel stále velkou výzvou pro většinu guild. Tak jako tak, za pár měsíců má tento buff vyšplhat až na neuvěřitelných 30%. A tak se ptám na váš názor. Vítáte tento buff především proto, že neradi ztrácíte hodiny času na jednom bossovi? Nebo dáváte raději přednost poctivému killu? Dále bych ještě rád zmínil několik změn, které se do hry dostaly až několik dní po patchi 3.3.3:
  • Endless Healing Potion se už nedá použít v arénách.
  • Kanónům na bitevních lodí v Icecrown Citadel byl navýšen damage a rychlost jejich přehřívání byla naopak snížena.
  • Generálové v Alterac Valley nyní dostávají buff od Warmasterů nebo Marshalů, který snižuje nepřátelskou dodge rating, zvyšuje jejich vlastní HP a damage. Vedle toho bylo jejich základní HP také trochu navýšeno.
Edited by Ellendway - Omlouvám se za editaci, ale většina lidí nechápe princip tohoto buffu. Určitě si vzpomínáte na pre-expansion patch na předchozím datadisku TBC, kde bylo vše nerfnuto o 30%. Tady je to ten stejný krok, který jsme již zažili, ale bude se to týkat pouze Icecrown Citadel. Shrnuto, podtrženo, jakmile nastane 30% buffu v ICC, tak již bude další expanze (neboli datadisk) za dveřmi.

Naposledy upravil/a Ellendway 31.03.2010 v 23:10:53.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Wrent 02.04.2010 00:15

mno jako, kdyz vidim, jak se posledni dobou vse zjednodusuje.... jsem pro vydreny killy ane ze ti po par mesicich daji temer zadaco kill. za dob staryho WoW to neexistovalo, tak proc ted ?

Badbird 01.04.2010 13:01

jak uz tu padlo tech 30% bude az pred datacem, kdy uz to bude jedno, 5% za mesic je optimalni. Jinak jak tu uz nekdo psal ty pokusy v paragonu s buffem, bez buffu by jich bylo 2x vic (a oproti ostatnim g maj oni gear urcite o dost lepsi). Na kazdym serveru je ted max 10 giuld, ktery jedou HC mody. Buff pomuze guildam co nemaji tolik casu na progress a maji treba o nejaky to procento horsi gear, ale nepomuze lamam co se nevyhnou Goo, co na sindragoze nevi, jak na kostky nebo co nevi jaky rozestupy na jakym bossovi.

Badbird 01.04.2010 11:59

Souhlasim s javorem. urcite se ten buff hodi ale stopnul bych uz zvysovani. 30% to uz bude pomalu jak free. Polovina taktik nebude treba protoze to zabijes driv jak normalne.

Matthew.J 01.04.2010 11:49

Největší problém je, že lze těžko odhalit, kdo dal bosse s buffem a kdo bez. WoW ve svých začátcích rozlišoval hráče na první pohled vzhledem gearu. Obdivoval jsem hráče v Grand Marshal (High Warlord) setu, za pár měsíců jsem byl pyšný, že ve stejném gearu obdivují mě. I když jsem odpůrce uplakánků, kteří brečí, jak je WoW jednoduché a pro děti a při tom ani neví ve Které místnosti je Algalon nebo si vylámali zuby na prvních % LK, tento aspekt hry zmizel a opravdu mi chybí.Buff je rozhodně dobrej nápad, ale něčím by mělo být rozlišeno kdo úspěchu dosáhl s ním a kdo bez něj.Grafických efektů na to i přestárlý engine WoW má dostatek.

Matthew.J 01.04.2010 10:58

Kvak zapomínáš že sa ten buff bude zvyšovat až na X procent

Djgaina 01.04.2010 09:43

Mě se libí jak tu každej dělá borce, že buff je na prd a přitom se dál jak na 4tého bosse nedostal, nebo vůbec nehrá na offi.Já sem přesvědčen že je 100x lepší dát tento buff, který se dá vypnout, než kdyby blizzard bosse jen nerfnul, kdyby je nerfnul nerfnul by je pro všechny a to by pak ty HC hráče určitě mrzelo.navíc tvrdíte že HCečko dá s buffem každý noob, 170 pokůsu(Paragon HC LK) s buffem umíte si to představit?Já do ted, dohromady na všechny bosse co sem dal, nemohu říct že bych tam byl 170 pokusů. Kdo ano...

Djgaina 01.04.2010 09:16

Kdo nechce buff, vypne ho, ne..? Nevim, co fure resite..

Matthew.J 01.04.2010 08:03

Já to prostě nechápu. Proč tam dávajů buff kerý to hráčom ulehčuje Dyť je normal a HC mod pro 10 a 25 lidí. Každý si svoju obtížnost može vybrat. Tak na co tam dávat buff kerý to hráčom zjednodušší jaký pak má smysl to že je to HC? Dyť to zase stírá rozdíl mezi lepšíma a horšíma.

Suriencz 01.04.2010 02:43

ja si myslim že ten Buff je celkem Blbost? myslím si že se ted budou ty lepší guildy dělit dali to z buffem nedaly.Jinak jako že aby se obyčejnej hrač mohl podívat na lich kinga se muže přece i na normal obtížnosti... No-lifery by ho meli zabit na HC a mít také super odměnuno ti co u toho sedí 1-2 hodiny denne budou mít veci jen z normalu bo HC je na dlouho a moc težky (a tak by to mělo byt už Heroic ma byt proste Heroic ).Proste aby si ten No-life neco dokazal a ne že zabijou těžkého na HC dostanou super EQ a za dva tydny ho zabije parta noobů z dostanou stejnou odměnu...

Javorovej 31.03.2010 23:48

srovnavat pvp a pve je blbost

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet