Je to v hardwaru?

/pic/uploaded/hware

Přestože ve World of Warcraft záleží především na umění hráče využít schopnosti své postavy na maximum, nesmíme zapomínat také na důležitý faktor hraní, kterým je samotný výkon počítače. Každý se snaží získat co nejlepší vybavení nejen ve hře, ale také mimo ni, aby mohl soutěžit se svými přáteli i soupeři, kdo má vyšší FPS, více volných tlačítek na hotkeys, či jak rychlou a přesnou má myš. Jedna věc je jistá, na trhu existuje nespočetné množství produktů, které má uspokojit potřeby každého hráče. Ale které jsou cenou a výkonem nejlepší?

Spousta začátečníků podceňuje význam periferie a spíše je zajímá, jaké povolání je pro ně nejlepší. Přitom pro někoho nedůležitá sluchátka jsou klíčová, abychom zaznamenali, že pětadvacet yardů od nás nepřátelská roguna aktivovala stealth a míří k nám (charekteristický zvuk bzzum). Avšak nesmíme ani opomíjet samotné komponenty, které mají být poskládané ve skříni v co nejefektivnějším pořadí, abychom dosáhli nejlepšího možného chlazení.

Zatímco většina novinek má informativní význam, tato slouží především k začátku debaty. Otázky zní:

  • Jaký druh periferie je pro vás nejdůležitější (myš, klávesnice, sluchátka, či jiné)?
  • Jaké kusy periferie byste si rádi koupili (myš + klávesnice + sluchátka dohromady), nebo doporučili ostatním?
  • S jakými kompomenty hrajete a a jak je máte umístěné v "tunelu"? Co máte na začátku - grafickou kartu, či procesor, nebo dokonce něco jiného? A co naopak dávate na konec?
  • Je důležitejší "skill" hráče, nebo na čem hraje?

Debatovat můžete v komentářích této novinky nebo na fóru v tomto topicu. Nejlepší a nejobjektivnější komentáře se objeví citované v našem manuálu pro začínající hráče (se souhlasem autora).



Naposledy upravil/a Wrent 24.02.2011 v 10:42:49.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Javorovej 22.02.2011 05:30

Já už jsem šel arenu na touchpadu

Epocha 21.02.2011 23:33

1)klávesnice2)mikrofón samotnej sluchátka mám Sennheiser HD 5953)grafika NVidia geforce 470 gtx soc, intel i7-960Všechny detaily na max rozlišení 1600x1200 (monitor 4:3)Řekl bych že spíš záleží na klávesnici než na myšia samozřejmě že skiller dá ňoumu s vybavením za x kč na touchpadu s Acerem

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet