Justice for the Fallen - Pokračování příběhu Vol'jina

  vol'jin    uldir    talanji   

Před necelými dvěma měsíci jsme psali o questové linii The Fallen Chieftain (Padlý náčelník), která navazuje na příběh Vol'jina i po jeho smrti. The Fallen Chieftain představuje první část achievementu Spirits Be With You, který nyní konečně budete moci dokončit. Do hry se totiž dostane jeho druhá část, Justice for the Fallen (Spravedlnost pro padlé).

 

Questová linie pravděpodobně bude na EU serverech dostupná po zítřejším týdenním resetu. Pro její zahájení musíte mít splněnou první část achievementu, The Fallen Chieftain. Abyste questovou linii mohli započít, musíte mít Revered reputaci se Zandalari Empire a mít splněný achievement The Final Seal. Achievement Spirits Be With You je dostupný pouze hráčům Hordy.

 

Pozor, článek obsahuje příběhové spoilery.

 

Justice for the Fallen začíná questem The Lost Spirit, který vám zadá Bwonsamdi a pro který si musíte zajít do pyramidy Zanchul v Zuldazaru. Bwonsamdi pořád nemá moc velkou radost z toho, že se mu Vol'jinův duch jen tak ztratil, a pošle vás za Talanji do zuldazarského přístavu, kde budete mít za úkol provést seanci a Vol'jinova ducha přivolat zpět.

U Talanji pak započnete quest Spirit Call, v rámci něhož provedete rituál a povoláte Vol'jinova ducha. Vol'jin se rozhovoří o ztrátě – o nešťastných duších, které padly za oběť G'huunovi: "Ztráta... Ztráta. Tolik ztraceného. Tolik bez vedení. Tolik bez spravedlnosti. Jejich naději zničil G'huun."

Vol'jin vám poté zadá quest Justice for the Fallen. Pro jeho dokončení budete muset zabít finálního bosse Uldiru, G'huuna. A poté smočit Vol'jinovo kopí v jeho krvi. Quest můžete dokončit na jakékoli obtížnosti, včetně LFR.

Kopí pak vezmete před Velkou pečeť (Great Seal). Hra vám následně nabídne poslední quest, The True Leader of Zandalar. Po jeho přijetí se vám přehraje následující cutscéna:

 

 

Dataminerům se již podařilo najít v datech patche 8.1 texty týkající se Vol'jina, Talanji a okolností, za nichž byla Sylvanas vybrána jako Vol'jinova nástupkyně. Tyto texty si můžete přečíst zde.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Cellhawk 09.10.2018 21:58

Myslím že som na konci videa počul cvrčky

Kaspo 09.10.2018 19:14

Nemá byť jeho príbeh riešený v rámci patchu 8.1?

Bellatrix 09.10.2018 19:32

Jo vidíš, máš pravdu. Dík za připomenutí

Šéfredaktor WoWfan.cz

Bellatrix 09.10.2018 19:36

Hodila jsem na konec článku odkaz na vydataminované texty z 8.1. Čtěte na vlastní nebezpečí!

Šéfredaktor WoWfan.cz

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet