Leden 2017 ve World of Warcraft

  Novinky na měsíc    Leden   
Blizzard zdroj

 

Je čas přivítat nový rok! V tomto vydání článku se společně podíváme na to, co se chystá v lednu pro World of Warcraft, podíváme se, co se stalo v roce 2016, a zeptáme se, jaké máte plány ve World of Warcraft.


Čas nadešel – Ukončení adopce Mischief a podpory Make-A-Wish
Poslední prosincový den byla ukončena adopce kočičího peta Mischief, jenž byla určena hlavně pro podporu organizace Make-A-Wish. Pokud jste nestihli zakoupit tohoto peta, máte bohužel smůlu, protože je nyní nedostupný. V oficiálním Blizzard obchodě byla dostupná i plyšová verze, která je také již nedostupná.


Události ve hře

 

Novoroční ohňostroj (31. prosince – 1. ledna)
Pokud jste se v sobotní podvečer objevili přeci jen ve hře, mohli jste nad hlavním městem každé frakce sledovat ohňostroj. Ohňostroj se začal objevovat od šesté hodiny večerní a opakoval se každou hodinu až do půlnoci. Pokud jste se na silvestr šli vybít do Booty Bay, mohli jste si užít nerušených PvP bitev. Strážní ve městě totiž jakékoli PvP přehlíželi.


Lunar Festival (21. ledna – 4. února)
Druidové Moongladu každoročně vyzdobí své město a oslavují velké vítězství nad starověkým zlem. V průběhu Luran Festivalu mají obyvatelé Azerothu šanci uctít památku bojovníků, užívat si skvělé jídlo a samozřejmě… vypustit pár rachejtlí!


2016 v kostce
Rok 2016 byl pro obyvatelé Azerothu strašlivý, ale také velice úspěšný. Vojska Hordy a Aliance společně dokázala ubránit Draenor od Gul’dana a Plamenné legie v Hellfire Citadel. Ukázalo se ovšem, že se Plamenná legie objeví na Azerothu ještě jednou. Objevilo se několik nových hrdinů, včetně demon hunterů, kteří se připojili do bojů za záchranu Azerothu v novém datadisku World of Warcraft: Legion. Následující kapitoly příběhu budou řečeny, avšak již nyní víme, že hrdinové Azerothu budou muset čelit velkému zlu.


Jaké máte World of Warcraft předsevzetí na rok 2017?
Opět nastal čas, kdy si můžete slíbit několik věcí, které zlepší váš život na Azerothu. Jaké máte plány na letošní rok? Ať už jde o možnou pomoc novým hráčům, získání achievementů, které ještě nemáte nebo vylepšení úrovně vašeho Mythic Keystonu, chceme to vědět!


Jaké máte letos předsevzetí ve hře? Napište nám do komentářů.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Sir Finley Mrrgglton 02.01.2017 11:28

Potešilo by ma keby medzi predsavzatiami mali na prvom miest viac cinematicov.

sw1tchCZ 02.01.2017 12:31

Tak to každopádně Ale všeho s Mírou Nic se nemá přehánět, takže víc určitě nicméně aby to zas nedopadlo tak že člověk udělá quest sebrání 10 polínek, zabití 2 kůrovců a hned bude cinematic jak sem zachránil celej svět od Kůrovčí invaze...

Ellendway 02.01.2017 16:06

@sw1tchCZ Pokud u toho budou výbuchy, tak ať jsou cinematicy klidně i po úspěšném přihlášení se do hry!

Sir Finley Mrrgglton 02.01.2017 20:08

@sw1tchCZ

To nie, ale napríklad konečne nejako ukončiť vojnu medzi Forsaken a Gilneasom. Zakončiť to čo sa začalo dávno v Cataclysm (veď už to budú tri datadisky!) a vyvrcholilo v Stormheime. Určite naberie grády, teraz keď je Sylvanas náčelníčka.

sharlay@λy 03.01.2017 12:14

Sir Finley Mrrgglton dúfam že sa by si mohol mať pravdu, docela by som si final fight worgen vs forsaken užil

Sir Finley Mrrgglton 03.01.2017 13:17

sharlay@λy Veď to! Vlkodlaci vs. Nemŕtvi. To znie ako úžasný nápad aj na samostatný film :3 (príčetní nemŕvi, nie nemysliaci klyšé zombie.); Rád by som aj videl Halforda, ale to je asi nemožné...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet