Mastery

Mastery

Mastery je pasívny bonus, ktorý po výbere špecializácie dostanete u trénera na leveli 80. Máte možnosť zvyšovať tento bonus pomocou sekundárneho statu mastery.

Death Knight

Blood: Blood Shield - Keď sa budete healovať pomocou Death Strike, získate štít ktorý absorbuje damage vo výške 50% z veľkosti healu. Každý bod Mastery zväčšuje absorbovaný damage o ďalších 6,25%. Frost: Frozen Heart - Zväčšuje frost damage o 16%. Každý bod mastery zväčšuje frost damage o ďalšie 2,0%. Unholy: Blightcaller - Zväčšuje damage nákaz o 40%. Každý bod mastery zväčšuje damage nákaz o ďalších 5,0%.

Druid

Balance: Total Eclipse - Zväčšuje bonus z Eclipse o 12%. Každý bod Mastery zväčšuje bonus o ďalšieho 1,5%. Feral Combat: Savage Defender - Zvyšuje damage absorbovaní vaším Savage Defense o 32%. Každý bod Mastery zvyšuje absorbovaní damage o ďalšie 4%.(Potrebná Bear Form) /Razor Claws - Zväčšuje Bleed damage o 25,04%. Každý bod mastery zväčšuje bleed damage o ďalšieho 3,1%.(Potrebná Cat Form) Restoration: Symbiosis - Zväčšuje silu healu o 10% u hráčov na ktorých je HoT kúzlo. Každý bod mastery zväčšuje silu healu o ďalšieho 1,25%.

Hunter

Beast Mastery: Master of Beasts - Zväčšuje damage peta o 13,6%. Každý bod mastery zväčšuje damage peta o ďalšieho 1,7%. Marksmanship: Wild Quiver - Šanca 14,4% že po výstrele na diaľku dostanete ďalší extra výstrel. Každý bod mastery zvyšuje šancu o ďalšieho 1,8%. Survival: Essence of the Viper - Zväčšuje elementálny damage o 8%. Každý bod mastery zvyšuje elementálny damage o ďalšie 1,0%.

Mage

Arcane: Mana Adept - Zväčšuje damage spôsobený spellmi o 12%, vzhľadom na množstvo many, ktoré má Mage nevyčerpané(100% many o 12% silnejšie spelli, 50% many o 6% silnejšie kúzla). Každý bod mastery zväčšuje damage o ďalšieho 1,5%. Fire: Flashburn - Zväčšuje damege spôsobený fire DoT-kami o 20%. Každý bod mastery zväčšuje damage o ďalšieho 2,5%. Frost: Frostburn - Všetky spelli spôsobujú o 20% väčší damage proti zamrznutým cieľom. Každý bod mastery zväčšuje damage o ďalšieho 2,5%.

Paladin

Holy: Illuminated Healing - Heal môže na target umiestniť štít, ktorý po dobu 8 sekúnd absorbuje damage do výšky 10% z healu. Každý bod mastery zvyšuje absorbovanú sumu, o ďalšieho 1,25%. Protection: Divine Bulwark - Zvyšuje vašu šancu na blok melee útokov o 18%. Každý bod mastery zvyšuje pravdepodobnosť bloku o ďalšieho 2,25%. Retribution: Hand of Light - Autoattack má 8% šancu na udelenie Hand of Light, čo znamená že ďalšia Holy Power abilita nespotrebuje žiadnu Holy Power a pri castení ako keby boli 3 Holy Power spotrebované. Každý bod mastery zvyšuje šancu o ďalšie 1%.

Priest

Discipline: Shield Discipline - Zvyšuje účinnosť všetkých damage absorbujúcich spellov o 20%. Každý bod mastery zvyšuje účinnosť o ďalších 2,5%. Holy: Echo of Light - Váš heal hodí na cieľ ešte Hot-ku ktorá bude po dobu 6 sekúnd healovať 10% z pôvodného healu. Každý bod mastery poskytuje ďalšieho 1,25% healu a predlžuje dobu trvania na viac ako 6 sec. Shadow: Shadow Orb Power - Zväčšuje damage Shadow Orbov. Každý bod mastery zvyšuje damage o ďalšieho 1,3%.

Rogue

Assassination: Potent Poisons - Zväčšuje damage jedov o 28%. Každý bod mastery zvyšuje damage o ďalšieho 3,5%. Combat: Main Gauche - Váš Main-Hand útok má 16% šancu na extra Off-Hand útok. Každý bod mastery zvyšuje šancu o ďalšie 2,00%. Subtlety: Executioner - Zväčšuje damage všetkých Finishing move a efektivitu Slice and Dice o 16%. Každý bod mastery zvyšuje damage o ďalšie 2,0%.

Shaman

Elemental: Elemental Overload - Máte 16% šancu na Elemental Overload. Elemental Overload spôsobí že Lightning Bolt, Chain Lightning, alebo Lava Burst spustí druhý podobný spell na rovnaký target bez spotrebovania many, tento spell spôsobí 75% normálneho damage-u a žiaden threat. Každý bod mastery zvyšuje šancu na Elemental Overload o ďalšie 2%. Enhancement: Enhanced Elements - Zväčšuje všetok Fire, Frost, a Nature damage o 20%. Každý bod mastery zvyšuje poškodenie o ďalšieho 2,5% Restoration: Deep Healing - Zväčšuje silu healu o 20%, v závislosti na HP healovaného (čím menej HP tým vačší heal). Každý bod mastery zväčšuje heal o ďalších 2,5%.

Warlock

Affliction: Potent Afflictions - Zväčšuje damage všetkých DoT-iek o 13,04%. Každý bod mastery zvyšuje damage o ďalšieho 1,63%. Demonology: Master Demonologist - Zväčšuje damage spôsobení démonom a damage ktorý spôsobí Metamorphosis o 12%. Každý bod mastery zvyšuje damage o ďalšieho 1,5%. Destruction: Fiery Apocalypse - Zväčšuje Fire damage o 10%. Každý bod mastery zvyšuje Fire damage o ďalšieho 1,25%.

Warrior

Arms: Strikes of Opportunity - 16% šanca že za váš melee útok dostanete ďalší instnatný melee útok so 100% normálneho damage-u. Každý bod mastery zvyšuje šancu na ďalši útok o 2%. Fury: Unshackled Fury - Zvyšuje benefity zo schopností, ktoré spôsobujú alebo vyžadujú enrage o 37,6%. Každý bod mastery zvyšuje efekt enrage o ďalších 4,70%. Protection: Critical Block - Zvyšuje šancu na blok o 12% a šancu na critically blok o 12%. Každý bod mastery zvyšuje šancu na blok o ďalšieho 1,5% a šancu na critically blok o ďalšieho 1,5%. Dúfam že to niekomu pomôže a že ten preklad nieje až taký strašný(hlavne u retri paladina som nepochopil o čo tam ide) :).
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

gxfsk
Alex Turza

gxfsk je autorem 1 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

mild96 04.01.2011 15:21

k tomu retri palovi je to tak ze muzes dat napr templars verdict ikdyz nemas holy power, ale bude mit silu jako kdyby si ho pouzil s 3 holy power

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet