Mythic Nighthold - Method skončil třetí

  Mythic    Nighthold    Progress   

Předevčírem večer uzavřel Method další kapitolu svého progressu. Kolem osmé hodiny večerní dokázala guilda pokořit Gul’dana a ukořistit si tak třetí místo ve světovém žebříčku. Úspěšnému zabití bosse předcházel i raid wipe na 0.1 %.

0.1% wipe

 

Guilda potřebovala 270 pokusů k tomu, aby bosse zabila, což je o 77 pokusů méně, než potřebovala guilda Serenity, a o 22 pokusů více než guilda Exorsus.

Guilda si s „kill-shotem“ dala opravdu záležet.

 

Sco na svém Twitteru také poukázal na to, že potřebovali 281 pokusů na Star Augur Etraeuse, což výrazně zpomalilo jejich postup v instanci. Napsal také relativně zajímavý příspěvek na své facebookové stránce.

 

Ahoj, mířím do postele, ale rád bych ještě sepsal několik krátkých poznámek a pocitů k tomu, že jsme úspěšně zabili Gul’dana a vyčistili Nighthold. Myslím si, že Nighthold byl velice dobrý raid, obsahoval zajímavé bosse a byla dobře nastavena obtížnost.

 

Tento progress tier otevřel guildě oči a rozhodně budeme v průběhu několika dalších dnů hodně diskutovat. Myslím si, že síla Methodu je v tom, že umíme rychle chápat souboje a přizpůsobovat se taktikám. Naší ‚slabinou‘ v Nighthold bylo to, že jsme mnohdy měli až zbytečně moc pokusů k tomu, abychom opravdu dodržovali potřebnou taktiku. Největší stopkou pro nás byl Star Augur, na kterém jsme byli o dva dny déle než naše konkurence (281 pokusů proti 130 pokusům), což nás ihned posunulo hodně dozadu…

 

Celý příspěvek si můžete přečíst na Facebooku.

 

Method se připojil ke guildám Exorsus a Serenity v přípravě na další raid tier, který bude vydán společně s aktualizací 7.2. Hráči se vydají do Tomb of Sargeras.

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet