Nové fotky z Warcraft filmu

http://media.wowfan.cz/warcraftfilm
Už za necelý týden začne Blizzcon, kde by měli tvůrci chystaného Warcraft filmu prozradit spoustu nových informací a snad i konečně veřejně odhalit dlouho očekávaný trailer. Avšak do té chvíle si můžete zkrátit čekání novou várkou obrázků. Tentokrát se nejedná o žádné plakáty, ale rovnou o tři fotografie, které představují některé z hlavních hrdinů v akci. A aby to nebylo příliš jednostranné, dostalo se na oba dva hlavní tábory. Na fotografiích můžete vidět, jak ve filmu budou vypadat jak lidé, které zde zastupuje sir Anduin Lothar v podání Travise Fimmela, tak i orkové. Ty zde můžeme vidět rovnou dva – Durotana (Toby Kebbell) a Orgrima (Robert Kazinsky). Takže pokud se někdo bál, jak si tvůrci poradili s vizuální stránkou filmu, snad ho tyto fotografie přesvědčí, že si na snímku všichni dali opravdu záležet.


Naposledy upravil/a Bellatrix 01.11.2015 v 22:32:31.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

02.11.2015 01:37

Ferion:ja ymslim ze to je celkem jedno jestli to bude zkopirovanej nebo pozemnenej pribeh je to jen pocitacova hra ktera existuje 17 let a vetsina pribehu neni ani z polovice tak stara,a za dalsich 15 let uz ani vetsina nebude vedet ze nejaky wowko bylo

Ferion 02.11.2015 01:29

tohle mi fakt dost zavání tím novým stylem blizzardu... rejpem se v minulosti, ale tohle tam není cool.... tak to pozměníme.... až se hráči budou ptát, řeknem:hold co se dá dělat, alternativní realita a to mě neskutečně se*e! létající Dalaran byl těžko stravitelnej ale budiž, ale jestli tohle bude Karazhan? To už to rovnou můžou zakončit naprosto epickým soubojem Durotana a Lothara na střeše/v interieéru hradu v SW za zvuku Duel of fates od Johna Williamse... jako já si Karazhan prostě představuju hlavně z tý in-game stránky, kde je to prostě věž, ne moc vyšperkovaná, pár budov okolo, mrtvá vegetace a věž jako taková lokalizovaná v průsmyku, ze kterýho to tajemno úplně kape, tamto se už sakra vymyká a já se modlím, aby to celý dopadlo nějak smysluplně.. ikdyž asi toho chci moc, po wodku rozhodně :/

Mordecay 01.11.2015 19:53

onlysvejk
Už nyní je člověk dost zklamaný tím jaké změny museli udělat v lore kvůli normálním lidem.
Jaké zmeny? Lore sa predsa nemení Je možné, že je to Karazhan - http://www.warcraft-themovie.com/wp-content/uploads/2015/07/warcraft-movie-queens-blade.jpg

Mopedko 01.11.2015 16:36

Už nyní je člověk dost zklamaný tím jaké změny museli udělat v lore kvůli normálním lidem. Ale i tak nepochybuji že to bude epická podívaná No uvidíme.

Cranius 01.11.2015 15:32

Karazhan bych vyloučil, je videt, že je to špíš nějaké město. A i když jsou u dalaranu hory, myslím že takhle moc by se od herní předlohy nevzdálili. Tipoval bych, že je to něco nového nebo mě napad Alterac, z jižní části eastern kingdoms mi nic nenapada.

Muradin 01.11.2015 13:13

Draculla
tá budova je podľa redditu Karazhan, alebo časť Dalaranu.
To mě samozřejmě napadlo jako první, ale ani jako jedno z toho to nevypadá. Osobně bych spíš řekl, že z těch dvou je to Dalaran, ale ten by ve filmu měl být ve vzduchu tak nevím. A jako Karazhan by to bylo docela zklamání.

Draculla 01.11.2015 12:25

Muradin
A co je sakra tohle a budovu? Jinak je to parádní. Ty vlci jsou krásní. Větší než jsem čekal, ale tak musí unést orka no.
tá budova je podľa redditu Karazhan, alebo časť Dalaranu.

Muradin 01.11.2015 12:20

Jikonekt
2 Muradin: Tyve chlape a kde na tom zaberu vidis jako snich? O :_)
No jo možná jsem si to až tak dobře neprohlídl Trochu to tak vypadá a možná bych to ještě nevylučoval, ale i kdyby tak v uniklých záběrech byl záběr na ledovec a jak k němu běží orkové. Tak nevím.
Cecil
http://i.imgur.com/YdYz5pY.jpg
A co je sakra tohle a budovu? Jinak je to parádní. Ty vlci jsou krásní. Větší než jsem čekal, ale tak musí unést orka no.

Jikonekt 01.11.2015 10:38

2 Muradin: Tyve chlape a kde na tom zaberu vidis jako snich? O :_)

Cecil 01.11.2015 01:11

Další leaknutá fota, pravděpodobně z traileru... Lehce spoileroidní, pro dokonalý požitek doporučuji počkat si na trailer. http://imgur.com/a/wyugihttp://i.imgur.com/YdYz5pY.jpg

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet