Nové sety, engineering mount a zhodnocení soutěže

//pic/wod/warlordsofdraenor_logo
Uplynul necelý týden od uveřejnění T17 setu na paladina, a už tu máme hned další 4 sety. První z nich bude náležet Warriorům, zbylé tři pak budou padat na obtížnosti raid finderu a flexi. Rozdělovat se budou na cloth, leather, mail a plate.

Warrior T17 set

Tauren revamp Tauren revamp

Ostatní item sety

Blizzard nejspíše zamýšlí celkovou změnu tier setů, protože zatím to vypadá tak, že by sety padaly pouze jen v heroic raidu (ekvivalent stávajícího normálu) a mythic raidu

Cloth

Leather

Mail

Plate

Mimo jiné, Blizzard se rozhodl také updatovat item set pro Draenei guardy, se kterými se teď budeme setkávat mnohem častěji.

Nehratelná rasa Saberon

Saberoni, též známí jako Sabroni, jsou novými obyvateli Draenoru, se kterými budete mít příležitost se potkat. Na první pohled je poznáte tak, že to jsou šelmy, které se pohybují pouze po dvou končetinách a zbylé dvě používají k smrtícím úderům svého nepřítele.

Nový Engineering mount

Všichni jsme tiše doufali, že se na nás usměje štěstí a bude nám inženýrům do hry přidána nová hračka. Je jím nový mount. Jak je zřejmé, je už od pohledu rozdílný oproti těm předchozím (vrtulník, motorka). Co na něj tedy říkáte vy? Líbí se vám?

Zhodnocení soutěže

//pic/uploaded/velikonocnisoutez2014
Soutěže se zúčastnilo bezmála 500 soutěžících, jsem tedy moc rád, že vás naše ceny zaujaly. Co se týče správných odpovědí: 1. Jak se správně vyslovuje jméno Tyrande? Na našem webu jste mohli číst jeden z lore bluepostů, který se okrajově této otázce věnoval, zde stálo "teh-rahn-dah", nicméně na stránkách WoWwiki naleznete výslovnost Ti-Ran-Da, uznány byly tedy obě verze. 2. Jak se nazývá speciální hodnost na fóru, kterou můžete získat finanční podporou serveru? Tato hodnost se nazývá Patron. 3. Kdo se napil Mannorothovy krve? Odpovědi se různily, mnoho z vás nám napsalo o Gromovi, což je samozřejmě pravda, také i orkské klany (ve většině případů) ochutily krve. Uznány byly tedy obě odpovědi. Dovolím si tedy vypůjčit odpověď jednoho z našich výherců... "Prvně Grommash Hellscream a jeho Warsong Clan a později všichni Orkové z Dreanoru, kromě Frostwolf Clanu, Orgrimma Doomhammera a Blackhandově dcery Griseldy." 4. Vyjmenujte alespoň 3 dračí aspekty. Zde jsme po vás chtěli, abyste nám vyjmenovali konkrétně jména daných aspektů, tedy: Kalecgos, Nozdormu, Deathwing, Thrall, Malygos, Alexstrasza, Ysera Výhercům gratulujeme a pokud jste nevyhráli, nezoufejte, třeba se na vás usměje štěstí příště.

Naposledy upravil/a Mordecay 28.04.2014 v 22:37:04.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Nibenwen 01.05.2014 14:54

ozaj, keď si čerpal zo zdroja mmo-champion, odkiaľ máš, že mount bude z engineeringu? priamo v novinke mmo-c je citovaný tweet od blizzardu, ktorý ani omylom nespomína engineering (Fiery mechanical steeds are best when they can be used with friends.

Killunia 01.05.2014 00:54

Muradin
Už jsem to tu říkal, že je téměř nemožné aby něco bylo originální. Ani nemyslím, že Blizz viděl tohoto tvora z nevím jaké hry, ale za to Blizz prakticky nemůže to je jako tvrdit, že židle byl něčí vynález a někdo má na ni nárok. Koneckonců i svět Warcrafu, ale třeba i Pána Prstenů je tvořen mytologií.
Ten tvor z nevíš jaké hry je z mé srdcovky, Spellforce. Proto mi hned přišli Kithaři na mysl, když jsem viděla tyhle kočičáky od Blizzardu.

Muradin 29.04.2014 17:08

Už jsem to tu říkal, že je téměř nemožné aby něco bylo originální. Ani nemyslím, že Blizz viděl tohoto tvora z nevím jaké hry, ale za to Blizz prakticky nemůže to je jako tvrdit, že židle byl něčí vynález a někdo má na ni nárok. Koneckonců i svět Warcrafu, ale třeba i Pána Prstenů je tvořen mytologií.

Killunia 29.04.2014 17:02

Má reakce na ty Saberony:http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20111228115943/spellforce/pl/images/e/ea/Kithar_avatar.jpgNeeee, ta rasa je strašně originální, Blizzarde.

Mordecay 29.04.2014 16:06

Tak Thrall počas boja proti Deathwingovi zastával Deathwingovo miesto Aspekta Zeme. Hoci formulácia otázky mohla byť lepšia, obšírnejšia, Thrall nebol Dračí Aspekt, ale len Aspekt Zeme / reprezentant Zeme. Takto to tvrdí oficiálna encyklopédia, Ultimate Visual Guide.

Metiu 29.04.2014 15:38

littleZE
Pardon, můžu se jenom zeptat kdy se z Thralla stal dračí aspekt??? Protože mi to asi nějak uniklo...
jj tiez som si to vsimol :-D asi tam je chyba to thral ani drak neni a draci aspekt? namiesto neho tam ma byt asi povodne deathwingovo meno - neltharion

Riko 29.04.2014 13:01

Ja verim tomu ze ikdyby se rozdavalo 500 keyu a prislo by 501 spravnych odpovedi tak stejne nic nevyhraju.

Riko 29.04.2014 12:56

Zase nic. Ma to vubec cenu se namahat a soutezit?

tattoo 29.04.2014 05:09

littleZE
Pardon, můžu se jenom zeptat kdy se z Thralla stal dračí aspekt??? Protože mi to asi nějak uniklo...
Zlon tuším nastal ve chvíli, kdy všechny draky vysál, aby porazil Nelthariona.

littleZE 29.04.2014 00:39

Pardon, můžu se jenom zeptat kdy se z Thralla stal dračí aspekt??? Protože mi to asi nějak uniklo...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet