Nové trailery - Gamescom 2012

//pic/uploaded/video1
I tento rok se v německém Kolíně nad Rýnem koná sraz herních vývojářů a fanoušků počítačových her - Gamescom. Ačkoliv jsme se tam nemohli jako redakce vydat sami naživo, máme tu pro Vás alespoň nová krátká oficiální videa. Můžeme v rychlosti prolétnout celou Pandarií, nahlédnout do nových raidů a dungeonů, pozorovat Monka v akci a v neposlední řadě se také můžeme podívat, kde na nás všude budou čekat Scenarios.

Scenarios

Monk Gameplay

Zones

Dungeons and Raids


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

DaveL 17.08.2012 19:53

Nightward
Ten gameplay za monka mi pride nejaky divny a nudny. Ale sountrack a grafika vypada moc dobre.
z mého pohledu mi přijde hraní za monka mnohem zábavnější a záživnější než za DK.

Nightward 17.08.2012 18:37

Ten gameplay za monka mi pride nejaky divny a nudny. Ale sountrack a grafika vypada moc dobre.

ebolus 17.08.2012 17:46

Už se těším, mám betu ale není to ono, když člověk ví, že to bude smaznuté. Na Azuru jsme měli CZ guildu The Dragon Order, odstěhovali jsme se na Thunderhorn, je to jednoduche přijď za námi

Lighir 17.08.2012 17:37

No já hraju na Burning Blade PvP EU http://www.wowwiki.com/Server:Burning_Blade_Europe za Allianci, Čechů tam je celkem dost a českých guild taky. Taky je známý Thunderhorn PvE EU http://www.wowwiki.com/Server:Thunderhorn_Europe . Záleží jakou frakci hraješ. Asi podle toho jak mluvíš o Drak´thulu, tak myslím že za Hordu.

kuliskovec 17.08.2012 17:29

teď me to nabudilo ještě víc jen jestli se můžu zeptat mam hlavni postavu na realmu azuremyst to jsem si ji proste zalozila neresil jsem typ realmu nic abych rek pravdu nejsem tam s temi lidmi spokojený jestli jste byli a azuremystu víte o cem mluvím polovina lidí co znám odtamtud si menila realm a drakthul je prý taky na.... tak se vás ptám jestli byste mi nemohli napsat nějaký fajný realm na kterém hrajete díky moc za odpoved

Lighir 17.08.2012 17:19

Jak může někdo nadávat že je to opotřebovaná hra? Mě se zdá, že se stále zlepšuje. Pěkná grafika, nemůžu se dočkat. Ten soundtrack je taky skvělý.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet