Novinářská cesta za MoP

http://media.wowfan.cz/blizzcon/11/mop-logo

Mists of Pandaria Press Tour

Včera jsem dostal e-mailem zajímavou zprávu o Press Tour. Blizzard pozval nejvýznamnější světové novinářská esa, aby předvedl některé věci z Mists of Pandaria. Vše se bude odehrávat 13. - 15. března v sídle Blizzardu. Pokud vše bude probíhat jako u Cataclysm Press Tour, můžete čekat bohatá interview, další zajímavé informace, mnoho obrázků a možná i video. Jak to bude s Beta testováním, to se zatím moc neví. Bohužel ani evropský tým, který má na starost komunikaci, nic neví (nebo neřeknou). Podle některých se dá čekat beta do měsíce po skončení Press Tour.
Blizzard Entertainment zdroj

Od doby, co jsem oznámili nový datadisk Mists of Pandaria na BlizzConu 2011, jsme tvrdě pracovali na vše nových herních prvcích, prostředí, dungeonech a dalším obsahu, který čeká na všechny dobrodruhy. Dnes zveme novináře z celého světa, aby získali nejnovější informace o čtvrtém datadisku pro World of Warcraft. Akce se odehrává 13. - 15. března.

Trading Card Game Art Gallery

Včera byla opět aktualizována TCG galerie. Bylo přidáno 10 povedených obrázků.
Trading Card Game Art Gallery Trading Card Game Art Gallery Trading Card Game Art Gallery Trading Card Game Art Gallery Trading Card Game Art Gallery Trading Card Game Art Gallery Trading Card Game Art Gallery Trading Card Game Art Gallery Trading Card Game Art Gallery Trading Card Game Art Gallery


Naposledy upravil/a Astra 02.02.2012 v 19:06:07.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Jan Souček 03.02.2012 01:31

A Evropa zas ostrouhá...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet