Nový formát 1. Fotbalové ligy ve FIFA 19 nebude

Česká nejvyšší fotbalová liga má kromě nového názvu i nový herní formát. Fortuna Liga se tak po základní hrací části přehoupne do systému play-off. Změna by měla přinést více atraktivních zápasů.

 

Na českých fotbalových stadionech se po dlouhém čekání opět rozehrála nejvyšší fotbalová liga. Pro letošní rok si vedení soutěže přichystalo pro hráče i fanoušky naprostou novinku. Po základní části se totiž rozehraje fotbalové play-off. Nejlepší šestice týmů si to rozdá v nadstavbové části o ligový titul a postup do kvalifikace Ligy mistrů. Šanci na postup do evropských soutěží ale budou mít i hůře umístěné týmy. Kompletní informace o herním systému Fortuna Ligy naleznete zde.

 

Fanoušci počítačových her, kteří by si novinku chtěli vyzkoušet už v letošním vydání nejznámější fotbalové hry FIFA 19, ale budou mít s největší pravděpodobností smůlu. Tvůrci se totiž rozhodli kromě obvyklých lig vybrat i nové soutěže na základě volby fanoušků. Česká soutěž si nevede v hlasování špatně, nicméně na nejlepší dvojici ztrácí už více než 100 tisíc hlasů. Vše tak nasvědčuje tomu, že elitní českou fotbalovou soutěž ve FIFA 19 opět neuvidíme. I když pokud si vzpomene, jak vypadal v loňském vydání například Tomáš Rosický, je to nakonec možná i dobře.

 

Úplně bez českých týmů ale nejnovější FIFA přece jen nebude. Vývojářům z EA se totiž konečně podařilo získat licenci na Ligu mistrů. Je tak poměrně pravděpodobné, že se po virtuálních trávnících kromě Cristiana Ronalda, Neymara, nebo Edena Hazarda, bude prohánět i třeba David Limberský.

Jste dobří ve Fifě? Můžete vyhrát až 200 tisíc dolarů

Hraním Fify si hráči mohou přijít na slušný balík peněz. Na začátku srpna se v Londýně koná například FIFA eWorld Cup, kde vítěz vyhraje 200 tisíc dolarů. Nemusíte být ovšem profesionál trávící hraním desítky hodiny týdně, abyste si díky fotbalu přišli na zajímavou výhru. Sázení na fotbal je totiž díky novému webu s monitoringem pohybu kurzů velice jednoduché. Sázkové kanceláře totiž svoje kurzy často upravují na základě přijatých sázek. Pokud se vám tedy podaří rychle odhadnout situaci a správně zareagovat, můžete snadno vydělat.

 

18+ Hrajte zodpovědně. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

                                                                                                                                                                    

Tento článek je placenou reklamou

djmetla
Patrik Hoffmann

djmetla je autorem 1114 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.