Nový obsah Pet Store; Patch Notes update

http://media.wowfan.cz/Blizzshop/transmogheads
Na začátku roku se v jednom z PTR klientů objevily na pohled velice zajímavé a unikátní částí brnění - konkrétně helmy se speciálními efekty. Po téměř půl roce víme, na co jsou.
Bashiok zdroj

Máme nějaké nové věci, které plánujeme přidat do našeho Pet Store a chtěli jsme vás nechat rychle nakouknout na to, co chystáme. Zjevně, „Pet Store“ je místo, kde se prodávají peti a mounti, nicméně jsme přišli s nějakými kosmetickými vychytávkami, jako jsou nové hračky a Transmogrification oblečení. Zaprvé: Trio kosmetických helem určených na Transmogrification. Když se Transmog přidával do hry, tak jsme okamžitě začali debatovat nad možností koupě kosmetického oblečení. Pustili jsme se do toho a přidali tyto helmy, abychom zjistili, jak to dopadne. Nemají žádné staty, jsou pouze na podívání. Můžete je použít na změnění vzhledu vašeho brnění, bez omezení povolání nebo rasy (fungují na všechny typy brnění). Jsou skvělé pro doplnění k Transmogrification setu nebo nahrazení tier helmy, která se vám nelíbí. Už nebudete muset používat „Hide Helm“! Můžete se podívat na video a všimněte si, že jejich speciální efekty jsou naanimované naprosto suprově.

Také chceme vyzkoušet něco nového. Hodně lidí má rádo věci z WoW TGC, které mají omezené použití. Chceme tuto možnost přenést do Pet Store. Brzy budete moci zakoupit tyto dvě nové hračky: Seesaw a Iron Hitching Post. Na Seesaw se můžete houpat s jakýmkoliv členem party a oživit tak vzpomínky na dětství. Nebo můžete zavolat velkého ogra jménem Link, který je vystřelí do vzduchu. Asi budete vypadat super roztomile, jak si budete láskyplně koukat do očí. Awwwwww.... Iron Hitching Post je trošku odlišný. Je to item, který položíte na zem a až 24 členů raidu díky němu bude moci nasednout na svého vlastního Iron Warhorse mounta. Můžete ho použít i v menší skupině. Skvěle vypadá i v Battlegroundu. Představte si ten pohled protivníků, když uvidí formaci duchů koní, jak se řítí proti nim! Ještě nemáme žádná konkrétní data, kdy bychom tyto itemy chtěli vypustit, ale očekávejte je v blízké budoucnosti. Řekněte nám, co si myslíte a jaké jiné kosmetické vychytávky byste v našem Pet Store rádi viděli!

Na následující odkaz klikněte, pokud si chcete přečíst aktualizované Patch Notes.
>>Přejít na Patch Notes<<
http://media.wowfan.cz/Aristo/dataminingvidea_maly
Defense of The Alehouse je battleground, o kterém se dlouho spekuluje, že by se mohlo jednat o oblast napodobující herní styl Doty, nicméně Ghostcrawler před časem napsal, že se do hry pravděpodobně nedostane dříve než s další expanzí. Přesto, PTR klient patche 5.4 obsahuje jeho upravenou a aktualizovanou verzi.
Následující video je další náhled do raidu Siege of Orgrimmar, nicméně obsahuje doplněné textury, které v první verzi chyběly.


Naposledy upravil/a Astra 17.07.2013 v 20:41:57.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Hanokal 15.07.2013 21:10

Tak koukám, že v SoO dube velice lehký zabloudit

bulljoker 15.07.2013 20:54

nebyli tyhle skiny helm v path of exile taky k zakoupení?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet