Obtížnost Ulduaru

Jak to vlastně tedy bude s tou obtížností Ulduaru? A jaké budou odměny za Achievementy tamtéž? I na to se ptali lidé Blizzardu a tady máme odpověď:

Odměna za splnění těžkých módů, které se v Ulduaru objeví nebudou pouze achievement body, title či mounti, ale nějaké vylepšené, rozdílné odměny ve formě předmětů.

Myslím si, že je bezpečné říct, že Ulduar bude o něco více těžší než Naxxramas, i bez těžších módů, které do něj implantujeme. Pořád upravujeme lokaci kvůli přístupnosti (bude tu např. jeden volitelný boss, který bude vytvořen jako těžký), ale raid skupina, který prošla Naxxramas, Malygose a Sathariona a získal tam gear, by měla být na Ulduar dobře připravena. Není to pouze tím, že gear se jim zlepšíl, ale hráči by už také měli mít pod palcem nějaké ty zkušenosti s raidováním. Navíc i my máme nyní mnohem přesnější obraz o tom co guildy zvládnou, jako heal, damage a tankování, lepší než před vydáním Wrath of the Lich King. Pokud byl Naxxramas uváděcím raidem do PvE pro hráče, kteří nikdy předtím neraidovali, berte Ulduar jako další a těžší stupeň.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet