Od čtvrtka do neděle budete moci hrát bez subscription

  welcome back weekend    subscription    akce   

Patříte mezi ty, které Battle for Azeroth příliš nenadchl? Dali jste si od hraní pauzu někdy v průběhu nebo jste datadisk třeba ani nevyzkoušeli? A nejste si jistí, jestli máte věřit těm, kteří si aktuální obsah užívají, nebo těm, kterým nesedl? Tento týden si budete moci udělat vlastní obrázek.

 

Blizzard totiž připravil akci s názvem "Welcome Back Weekend", v rámci které budou všechny neaktivní účty reaktivovány. Hráči, kteří nemají aktuálně zaplacené předplatné, si tak budou moci zdarma zahrát. Akce bude trvat od 21. března do 24. března, tedy od čtvrtka do neděle. Zpřístupní se vám všechny vaše aktuální postavy, a pokud nevlastníte Battle for Azeroth, dostanete přístup k trial verzi datadisku.

 

Trial verze Battle for Azeroth zahrnuje 3 hodiny hraní obsahu BfA, případně skončí po questu A Nation Divided (Aliance) / We Need Each Other (Horda) – podle toho, co nastane dříve. Trial si však můžete projít vícekrát, a to na celkem 12 postavách.

 

Pro další informace o akci "Welcome Back Weekend" zamiřte na oficiální stránky.

 

Využijete této příležitosti?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

tynyczech 20.03.2019 18:17

Od čtvrtka? spíš už to jde teď aspoň teda mě :-D

Bellatrix 20.03.2019 22:21

Podle oficiálního bluepostu od čtvrtka. Ale možná to nějaký glitch nebo nedopatření umožnil dřív?

Šéfredaktor WoWfan.cz

Krisak 20.03.2019 00:31

i tak me to nelaka si zahrat bfa (

HonkL 19.03.2019 22:23

Koukám že jsou fakt na tom tak špatně a zoufale. Když jsem hrál Wotlk a po patchi to lagovalo jak svin tak nedali ani 1-2 dny free subb a není toto ? Jde vidět že čísla platítích hráčů jdou těžce dolů..

Lockdaar 19.03.2019 22:31

Už tehdy (cata, mop...) dělali tuším párkrát podobný eventy, že ses mohl od nějakýho data na pár dní zadarmo lognout a hrát, akorát to bylo tehdy snad ještě k nějaký akci/eventu nebo jsi k tomu musel splnit nějakou drobnost...

Joe 20.03.2019 08:06

Nevim jak ty ale já hrál wotkl free trial na 10 dní chvili po tom co wotkl vysel, tyhle akce jsou kazdej datac

Reeki 20.03.2019 13:12

Ale jdi ty brepto, moc dobře si pamatuji na skutečnost, release WoD, kde hra byla zabudovaná několik dnů, tak všichni dostali 4 dny free hraní.

HonkL 20.03.2019 16:23

@Reeki Musíš si uvědomit že Wotlk byla doba kdy bylo nejvíce sub .. od té doby to šlo jenom dolů. Pak ani nechtěli zveřejnovat čísla.. Ano vím že byli pak různe benefity ale jenom poukazuji na to že jsou fakt ve fázy zoufalství což nasvědčuje tomu že i dělají classic což já jsem za to rád . Další fakt tomu nahrává že za 15 let se hry vyvynuli a lidi kteří to hráli v roce 2008-2010 se už dávno posunuli v životě a nemají čas hrát wowko pořád dokola.. Nyní frčí něco jiného

ratatuj 20.03.2019 18:05

@HonkL mňa nejako tieto novodobé hry čo frčia vubec neberú. Vždy ma bavili RTSka ale tie sú už bohužiaľ akosik pasé a dal by som čokoľvek, aby sa taký žáner hier znova vrátil vo veľkom .
Tie pizdoviny ako je Fortnite, PUBG nechápem čo je na tom také zábavné to aj CS 1.6 bolo good, ale totok sa tomu vubec nechytá.
Samozrejme sú aj lepšie hry len bohužial to nieje moja šálka kávy z ktorej by som si vypil. Takže čo mi tak ostalo je WoWko a staré RTSky

P.S.: Určite s tebou súhlasím že musia byť zúfalý a asi nevedia ako to majú napraviť tak skúšajú.

KO23L 21.03.2019 11:51

@HonkL

Nevím nevím, já se v podstatě celý čas vracím, co se týče MMO, ke 2ma titulům a to je Ultima Online a World of Warcraft. Ultima je bohužel už moc mrtvá i na OSI, aby ty herní mechanismy fungovaly (obchod a výroba lepších předmětů pouze hráčema kteří mají vytrénovaný craftery atp.). Takže spíš zbývá už jen to WoWko, žádné jiné MMO podobného rozsahu tu dlouhodobě není. Těch pár pokusů co se objevilo celkem ztroskotalo a skončilo jako Free to Play (př. Star Wars). Ale částečně máš pravdu, v životě už jsme posunutí dál (děti atp.), takže času na hraní není tolik. Já se teď v BfA k WoWku vrátil po 4ech letech, naposledy jsem hrál WoD. Docela se mi líbí, že se hra pořád dál vyvýjí a že se o ni vcelku poctivě starají (od té doby co jsem hrál naposledy prošly herní systémy hodně změnami - překopání specializací classů, aby se víc vzájemně lišili atp. - většina změn mi přijde že hře prospěla).
A trendy co frčí dnes .... MOBA, PUBG ... to je přeci žánrově úplně jinde. A třebas pro mne tyto žánry nejsou vůbec atraktivní.

KO23L 21.03.2019 11:53

@KO23L

jo, ještě v Guild Wars 2 jsem nechal dost času, to mi přišlo taky celkem povedené, ale v datadiskách se ráz hry docela změnil a už mne to moc nebavilo.

BuloZB 23.03.2019 01:46

@ratatuj nic neskusaju tento typ free days bol kazdy datadisk uz od TBC

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet