Patch 4.1 - Návrat Zulů!

/pic/uploaded/41zuljin
Teprve před pár týdny jsme se dočkali patche 4.0.6, který změnil množství herních mechanik u většiny povolání a hráči si na něj pomalu začali zvykat. Komunita World of Warcraft však nikdy nespí a už se začínaly množit dotazy na první velký Cataclysm patch - patch 4.1. Některé věci ohledně něj byly potvrzeny již na Blizzconu, ale žádné oficiální informace ohledně dungeonů apod., které by měl patch přinést, vlastně nebyly. Pracovníkům Blizzardu se však již podařilo dokončit torzo tohoto nového patche a my ho budeme moci vyzkoušet na PTR. Díky tomu se nám odhalilo mnoho věcí, které tento první velký Cataclysm patch přinese. Nebudu vás dlouho napínat, zde je stručný seznam novinek:

Návrat Zulů! Zul'Gurub a Zul'Aman se vrací

Nevrátí se však v podobě, v jaké jsme je znali dříve. Z bývalých 20-man a 10-man raidů se stanou 5-man Heroic dungeony, které přinesou jak staré známé bosse a prostory, tak i nějaké (i příběhové) novinky. Kromě toho se samozřejmě dočkáme dalších předmětů - budou v nich padat epické věci s item levelem 353. Pro vstup do dungeonů budete muset mít item level 346. Dungeony budou pravděpodobně o poznání těžší než nynější Heroiky, což může být po nedávné vlně nerfů pro leckteré dobrá zpráva. Ještě než se začnete ptát. Ano, v těchto dungeonech budou padat mounti - budou to však ve stájích úplní nováčci, staří mounti z těchto dungeonů nadále zůstanou unikátní, již znovu nezískatelnou položkou!

Nový raid - Firelands?

V novém patchi se objevila nová zóna Molten Front, která by mohla obsahovat očekávaný raid Firelands, ve kterém bychom se mohli snad už konečně pomstít Ragnarasovi za to, že pořád nechce umřít. Momentálně se objevilo několik nových epických trinketů na item levelu 378 a 391.

A další...

Změn bude samozřejmě mnohem víc, i když Blizzard prý nechce patchem 4.1 nijak zvlášť zasahovat do vyváženosti povolání. Už ale víme o plánované mastery pro holy/disciplnie priesty Absolution nebo warriorské schopnosti Rallying Cry. Jak jsem již psal, patch také přinese množství nových mountů a petů, objeví se samozřejmě nové achievementy a také další guild odměny. Oficiálně Blizzard patch zatím oznámil pouze na svých taiwanských stránkách, na další informace si tedy ještě chvíli musíme počkat. Seznam nových předmětů aj. najdete na WoWhead.com. Během několika dní se pokusím udělat souhrnný článek se všemi informacemi a samozřejmě se podíváme i na PTR, abychom patch okusili na vlastní kůži a vás o něm mohli spravit.

Naposledy upravil/a Astra 25.02.2011 v 08:27:53.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

lamkadomaci 25.02.2011 10:40

Ellendway
->lamkadomaci: Pokud bys nebyl totální lama věděl bys, že věci se zeleným pozadím nejsou většinou pravdivé a na 99,999999999999% se mění.
hlavně že ty jsi chytrý jak rádio, opravdu čechácká povaha, neustáke se nad někoho povyšovat, povyšovat a povyšovat....

Wrent 25.02.2011 09:03

Blizzard by to pravděpodobně neudělal, kdyby tisíce QQerů nebrečelo na fórech, že jim zrušili ZA a ZG a že už nemůžou získat mounty... Ty se sice nevrátěj, ale tak aspoň maj náhradní..

Meffe 25.02.2011 08:19

Pazdi
Meffe: a proč myslíš, že to blizz dělá? jen tak, aby mohli jít spát s pocitem, že udělali radost několika milionu lidem? Všechno je to o penězích:p
Jiste ,ze je to o penezich, ale kdyz uz maji moznost platit si ty nejvetsi mozkove kapacity ,tak by to mel vysledek stat alespon za to, jenomze jak se rika s jidlem roste chut a na kvalitu se sprominutim se*e, hlavne si v Blizzardu nezapomenem stahnout mesicne prachy.

Pazdi 25.02.2011 07:50

Meffe: a proč myslíš, že to blizz dělá? jen tak, aby mohli jít spát s pocitem, že udělali radost několika milionu lidem? Všechno je to o penězích:p

Meffe 25.02.2011 06:21

No nevim prijde mi to jako neustale dokola totez , prvni zrusi par raidu ,aby je v zapeti v dalsim patchmi mohli dat do provozu, vypada to ze tahle nadstavovana kase Blizzardu naramne vyhovuje, hlavne ze to sype.

Neezer 25.02.2011 00:34

No konečně, trolíčci se vrátí. Doufám taky že daj Ragnarose. Aspon budu mít co vraždit.

Wrent 24.02.2011 20:01

blade-22
a kdy se ma pustit to ptr?
snad brzo

blade-22 24.02.2011 20:00

a kdy se ma pustit to ptr?

Andros 24.02.2011 19:57

to Enteri: se podívej třeba na mmochamp.. ale radši nechci nic rozšiřovat. Třeba to ani nemá bejt ragnaros.

Riko 24.02.2011 19:49

Proc nerfuji shamanum Earthquake? To nechapu. Kdyby raci zvysili sanci na stun. Takhle bude nepouzitelnej. Ale zase sem rad ze se vrati Zul´Gurub. Ale je skoda, ze jako 5man dung.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet