Patch 7.2.5 - Build 24076

  Patch 7.2.5    PTR    Public Test Realm   

 

V tomto týdnu jsme se opět dočkali menších aktualizací na Public Test Realmu, který je v současné době v obležení chystané aktualizace 7.2.5. Ač nejde o velké změny, určitě je testování novinek důležité. Pokud se tedy v aktualizaci 7.2 nudíte a nevíte, do čeho píchnout, můžete zkusit například testování nového obsahu.

 

Patch 7.2.5 – Build 24076

Vzpomínáte si na zrušenou malou událost Kirin Tor Tavern Crawl, která letos neproběhla, protože se objevilo několik závažných chyb? Blizzard se rozhodl, že událost musí znovu otestovat, a proto byla na PTR serveru zpřístupněna, aby se do budoucna zabránilo dalším problémům.

 

Minulý týden bylo také zrušeno testování Black Temple Timewalkingu. Zrušení bylo nečekané, a proto bude tento legendární raid otevřen v Timewalking obtížnosti od pátku do pondělního rána. V raidu proběhlo několik menších úprav, takže rozhodně stojí za pozornost!

 

Chromie a její příběh nás tento týden opustí, aby mohl být kompletně dodělán. Je potřeba dodělat několik maličkostí, dotáhnout celý příběh do zdárného konce a ujistit se, že všechno bude vypadat skvěle. Vývojáři ovšem slíbili, že se Chromie rozhodně ještě vrátí – buď příští, nebo přespříští týden.

 

Aktualizace 7.2.5 bude hlavně o úpravě povolání. Sice nemáme na našem webu přeložený seznam změn (protože je dlouhý a neustále se mění), ale to neznamená, že bychom se změnám úplně vyhýbali. V tomto týdenním balíku změn je několik velkých novinek, tedy hlavně pro Vengeance demon huntery, kterým chtěli vývojáři trochu vyčistit a zefektivnit rotaci.

 

Poslední, ale neméně důležitou změnou je úprava několika set bonusů. Blizzard pracuje na dokončování Tier 20 set bonusů, ale také na úpravě starších setů, přesněji z Nighthold. Důvodem úprav starších setů je fakt, že vývojáři chtějí, aby Tier 20 byl opravdovým tahounem a hráči nemuseli váhat, zda je nutné, aby měnili své staré tier sety.

 

Jak jste na tom vy? Podílíte se nějak na testování nového obsahu nebo na PTR „neztrácíte“ čas?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Kaspo 12.05.2017 18:50

Ak sa nemýlim, tak úpravy sa majú týkať nielen setoviek, ale aj trinketov.
+ na PTR sa objavili nové legendárky konkrétne ringy pre niektoré classy, ktoré pridávajú nový talent. (viac sa zatiaľ nevie)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet