Patch 7.3.2 - Legendární předměty budou dostupnější

  Patch 7.3.2    PTR    Legendární   

Máte několik postav a nevíte, co dělat, abyste pro všechny získali zajímavý legendární předmět? V nové aktualizaci, která se právě testuje na PTR, se objevilo hned několik předmětů, které by vám mohly dopomoci se získáváním legendárních předmětů dle povolání, na které předmět chcete.

 

Tato mechanika se testovala již pro aktualizaci 7.2. V předešlé aktualizaci se počítalo, že bude legendární předmět vytvořen přímo pro specifickou talentovou specializaci, avšak tato informace v novém testování zmizela. Není tedy vůbec jisté, zda bude legendární předmět vytvořen pro talentovou specializaci, kterou má hráč zrovna aktivní.

 

Velkou výhodou nových tokenů bude Bind of Account status, což znamená, že budete moci token přeposílat na jiné postavy, a to včetně postav na jiných realmech.

 

Přehled předmětů:

 

Blizzard v současné době pracuje na aktualizaci 7.3.2, ve které bude upravovat maličkosti u některých povolání a bude připravovat hru na spuštění nové raidové instance Antorus, the Burning Throne. V prvním oznámení aktualizace sice bylo řečeno, že nemáme očekávat žádné velké novinky, avšak objevilo se hned několik článků, které říkají něco jiného.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet