Patch 7.3.5 - Seething Shore je nyní k dispozici

  seething shore    battleground    azerit   

Milovníci battlegroundů se konečně dočkali. Nový přírůstek do rodiny battlegroundů jménem Seething Shore je konečně live a zařadil se do běžné rotace ostatních battlegroundů. Předtím byl nějakou dobu testován jakožto Brawl.

 

Seething Shore je ostrov u pobřeží Silithu, kde Aliance a Horda válčí o azerit, vykrystalizovanou životní energii Titánky-Azerothu. Mechanikou, která spočívá v kontrole bodu, připomíná tento battleground Arathi Basin. Seething Shore je však dynamičtější, neboť se nesnažíte zabírat pevné body, nýbrž periodicky se spawnující žíly azeritu.

 

Podporu vám při soupeření budou poskytovat válečné vzducholodě Aliance i Hordy.

Na operace na ostrově dohlíží Mathias Shaw (Aliance) a Nathanos Blightcaller (Horda), kteří rovněž komentují průběh battlegroundu.

 

Základní informace

 

Počet hráčů: 10vs10

Level: 110+

Základní mechanika: zabírání žil azeritu; v každý daný moment budou aktivní 3 žíly, jejich složení se bude průběžně měnit

Podmínka pro vítězství: nasbírání 1500 azeritu

Umístění battlegroundu: Kalimdor, poblíž Silithu

Související quest: quest #50048

 

Blizzard zdroj

 

Seething Shore je nyní live a stalo se součástí běžné rotace battlegroundů.

 

Představujeme vám nový 10vs10 battleground. Na Seething Shore na vás čekají zázračné zdroje, které mohou být jenom vaše!

 

Azeroth utrpěl strašlivou ránu a na povrch nyní prosakuje mocná substance známá jako azerit. A jak roste nevraživost mezi Hordou a Aliancí, obě frakce si uvědomují, že právě azerit představuje možný zdroj, jako obrátit válku ve svůj prospěch.

 

Seething Shore se nachází na ostrůvku poblíž Silithu a týmy zde proti sobě budou soupeřit o kontrolu nad žílami azeritu. V každý daný moment budou aktivní 3 žíly azeritu. První tým, který nasbírá 1500 azeritu, vyhrává.

 

Abyste uspěli, musíte být schopní se vzájemně zkoordinovat tak, abyste ubránili jednotlivé žíly na ostrově. Zároveň buďte ostražití vůči tomu, co se děje nad vámi na obloze (kde se budou nacházet válečné vzducholodě vaší i opačné frakce, pozn. red.), neboť díky tomu může váš tým získat přesně tu výhodu, kterou potřebujete.

Mapa

Achievementy

 

Galerie

Už jste si nový battleground vyzkoušeli? Jaký z něj máte dojem?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Jikonekt 08.03.2018 15:19

Tak on už byl i na EU serverech celý minulý týden jako brawl. A jinak je to celkem fajn, mala mapa, jen 10vs10 a poměrně rychlý hry, takže to odsejpá.

irelevant 08.03.2018 15:34

Súlasím, nemusím viacmenej nikoho nahánať a tým, že je všetko relatívne blízko tak väčšina ľudí vie čo má robiť čo je supper oproti vlajkám a velkej mape Za mňa palec hore za BG Aj keď spočiatku sú ľudia dementný a nevedia čo majú robiť no časom sa to zlepšuje

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet