Patch 8.2 – Stratholme: nový Pet Battle dungeon

  battle pets    pet battle dungeon    stratholme   

V patchi 8.2 nás čeká nový Pet Battle dungeon, a sice legendární Stratholme!

Předchozí Pet Battle dungeony jsou Wailing Caverns, Deadmines a Gnomeregan.

Blizzard zdroj

 

Přišel čas sešikovat svůj zvěřinec a vyslat své nejlepší battle pety do nemrtvých ulic Stratholmu – nového Pet Battle dungeonu, který bude mít Normal a Challenge obtížnosti.

 

Abyste mohli započít svou cestu, budete potřebovat achievement All Growns Up! (mít alespoň jednoho peta na 25. levelu) pro Normal obtížnost nebo Pro Pet Group (mít 15 petů na 25. levelu) pro Challenge obtížnost. Tím se vám zpřístupní nový quest od Tizzy Gearjolt v Boralu nebo od Fuselocka v Dazar'aloru. Nemusíte mít dokončené předchozí Pet Battle dungeony. Jakmile se spustí Rise of Azshara, budete si moci projít všechny čtyři Pet Battle dungeony, a to v jakémkoli pořadí.

 

Ve Stratholmu najdete Undead, Dragonkin a Magic pety. Své pety budete moci léčit i oživovat v pauzách mezi všemi 12 fázemi na Normal obtížnosti, ale ne na Challenge obtížnosti.

 

Po vyčištění dungeonu na Normal obtížnosti obdržíte Ultimate Battle-Training Stone. Zároveň získáte možnost teleportovat se přímo před vchod do Stratholme dungeonu.

 

Ti, kteří se na Challenge obtížnosti prokáží jako nejlepší, získají achievement Pet Battle Challenge: Stratholme a peta jménem Minimancer. Dokončení Challenge obtížnosti se počítá do weekly questu, jehož odměnou jsou Cleansed Remains, což je account-bound měna, za kterou si můžete pořídit Unopened Stratholme Supply Crate, která je plná itemů pro pety, nebo jednoho ze čtyř nových petů – Ziggy, Crypt Fiend, Shrieker nebo Gruesome Belcher. Promluvte si se Seanem Wilkersem u vchodu do dungeonu a začleňte jednu z těchto děsivých potvůrek do svých řad.

 

Ať už jste v Pet Battle dungeonech noví nebo je máte prochozené křížem krážem, určitě si nebudete chtít nechat ujít nový příběh. Co jsou zač stinné postavy, které se objevují v každém Pet Battle dungeonu? Jaký hrůzostrašný experiment se provádí na jatkách barona Rivendara? Dostanete příležitost vyzvat je k boji?

 

Objevte, co čeká vaše drobné přátele ve Stratholmu!

 

Odměny

Splnění Normal obtížnosti vás odmění itemem Ultimate Battle-Training Stone a zároveň se vám odemkne Manapoof Link: Stratholme.

Po úspěšném dokončení Challenge obtížnosti obdržíte achievement Pet Battle Challenge: Stratholme a Evil Wizard Hat, s jejíž pomocí povoláte peta Minimancer.

Pokud porazíte Postmaster Malown, obdržíte Malowned a Burnout.

 

Pokud jednou do týdne splníte dungeon na Challenge obtížnosti, dostanete Cleansed Remains, které můžete vyměnit za itemy od NPC Sean Wilkers. Ten prodává následující itemy:

Na rozdíl od Gnomereganu nejsou tito peti cageable, a tudíž nemohou být prodáváni ani kupováni v aukci. Pokud byste chtěli všechny pety, zabere vám to 9 týdnů (každý týden 1 běh dungeonem).

 

Chodíte do Pet Battle dungeonů? Co říkáte na Stratholme? Jaký dungeon by měl podle vás dostat Pet Battle verzi jako další?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet