Podcast #13 - Chronie a Black Eagles

//pic/podcast/wowfanpodcast
S dalším týdnem tu je další podcast a je servírován s novým hostem. Ellendway do našeho virtuálního studia pozval šéfa úspěšné slovenské guildy Black Eagles, Chronieho. Ten si s námi popovídal o guildě, kterou vede, o raidech, historii a nechyběly samozřejmě ani osobní názory na pandy, raidy a novinky Warcraftu.
>>Stáhnout Podcast #13<<

Program:

1:01 - 3:31 - Představení 3:32 - 7:25 - Raidování v Black Eagles 7:44 - 16:00 - Chronieho historie a postavy 16:01 - 24:11 - Raidy 24:12 - 30:21 - Názor na Mists of Pandaria 30:36 - 40:03 - Chronieho oblíbené hry 40:04 - 41:58 - Závěr
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Carlota 13.03.2012 18:21

Prostě Drakthul je nejlepší každej je tam Genis a všeználek,,

BlackFans 13.03.2012 16:01

Rikki
2Blackfans: nvm proc se navazis do guildy Agony? Vznikli sme za ucelem pohodovejch raidu s lidma, kteri se chteji normalne bavit a taky to tak vypada. To ze nekdo tvrdil jak chce raidovat s nami atd atd pak se zachovali jinak jejich vec ... My si raidujem tak aby sme to zabili a to nam staci. S eq uz nechci mit nic spolecneho dokud budou lidi se chovat jak se chovaji.
Sorry ale navazam sa do guildy Agony koli tomu co ste schopny tvorit na general, trade chatoch a faktu ze sa neviete slusne spravat. Navazate sa vy skorej do kazdej guildy, ktora je lepsia ako vasa alebo na rovnakej urovni. Ne raz som o vas pocul co ste zas kde zaspamovali, pourazali a sam mam s vami negativne skusenosti. Takze v tomto pripade povest neozaj osvetluje fakt na to ako sa vasi ludia spravaju vo vasej guilde. Takze si najprv upracte pred vlastnimy dverami a skorej sa zamyslite samy nad sebou. Nebavi ma totiz neustale niekde citat vase urazky, nadavky, hadky, trollovanie a spammy. Robte si to na vlastnych forach, kludne sa tam aj pozabijajte ale netahajte to na verejne chaty. Inak dostanete report tak ako ste ich uz dostali pokial viem dost.

Rikki 13.03.2012 15:09

2Blackfans: nvm proc se navazis do guildy Agony? Vznikli sme za ucelem pohodovejch raidu s lidma, kteri se chteji normalne bavit a taky to tak vypada. To ze nekdo tvrdil jak chce raidovat s nami atd atd pak se zachovali jinak jejich vec ... My si raidujem tak aby sme to zabili a to nam staci. S eq uz nechci mit nic spolecneho dokud budou lidi se chovat jak se chovaji.

lykk 13.03.2012 14:50

... here we go

Mixin 13.03.2012 14:32

Vy jste lidi zábavní, až to bolí. Opravdu nevím co jste poslouchaly nebo čím jste poslouchaly. Protože kdo to jen trochu víc pozorně poslouchal, tak ví, že tu řešíte úplný blbosti. Takže si to kdyžtak poslechněte ještě jednou ať si to uvědomíte.Jinak pěknej podcast jako vždy!

BlackFans 13.03.2012 13:15

Inak chronyho tymto pozdravujem. Par rkat sme spolu boli pug, ktory v podcastu spominal a mam na to pekne spomienky :P

BlackFans 13.03.2012 13:02

Pekny podcast, su cim dalej tym lepsie. K tomu flame war... Rolandes by mal zacat pozerat na to ako su na tom oni s progresom, ako vecne od nich ludia spammuju rozne trade, general chaty picovinami, urazkami + ich vyzitka z guildy Agony, ktora je snad este horsia. A pokial som dobre pocuval.. chronieho sa pytali na ich normalny raid time coz je naozaj 3 hodiny. Nepytali sa ho ako dlho progresovali spiny ci madness... takze by som sa radsej naucil pocuvat, nezavidiet a priznal si fakt ze EQ su len priemerna guilda so zaslou slavou, ktora sa diky inteligenci niektorych ludi v guilde zjavne obratila k horsiemu. Takze pokial niekto u vas na foru dal tento odkaz a nad to komentar pohadka na dobru noc tak je len vidiet inteligenciu daneho cloveka, ktory nema na praci nic ine ako hrat wow, nadavat, spammovat a vyvolavat zbytocne rozbroje, ktore nemaju hlavu ani petu. Tak radsej sklapni a bezte si znova niekde kazit meno... Tot vse. Dakujem za pozornost a prajem prijemny den

Enbra 13.03.2012 12:32

Podcast super A u komentářů se taky člověk posměje

Coxx 13.03.2012 12:17

Ale proč to řešíš?! Tak raidujou víc, než řekl v podcastu a co jako? To je všechno? Vždyt o nic nejde, jen zbytečná hádka zas

Rolandes 13.03.2012 11:57

@Oneillko: Nejak nechapu proc se hned branite. Vas snad necim urazim nebo co?... Jedine co rikam a za cim si stojim je ze Chronie v podcastu lze. Z podcastu to vypada ze jste parta duchodcu co si obcas zajde vecer na raid. Coz jak sami asi uznate neni pravda. A pokud hned cekate ze kvuli vam nekdo bude trollovat na forech tak to lol. Jediny duvod proc jsem tady vubec zabloudil je ten, ze nekdo postnul na forum odkaz s komentarem ze se jedna o povinnou pohadku v Black Eagles na dobrou noc. Musim vazne uznat ze to pohadka je.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet