Profese 3.0.8, WoW sebevražda, WoW = nejhranější hra

Opět další doplnění informací k patchi 3.0.8, tentokrát pouze k některým profesím (většinou jde o zlevnění cen některých předmětů). Nové věci v seznamu poznáte podle znaku (!). Předpokládalo se, že patch vyjde již tento týden - přesněji zítra, ale jak to zatím vypadá, Blizzard jeho vydání ještě o něco oddálí, Na tuto zprávu ale nespoléhejte, protože zatím není žádná oficiální zpráva, tudíž nemůžeme říci ani ano ani ne. Blizzard pouze vydal zprávu, že zítřejší údržba serverů potrvá od pěti do jedenácti, což je jedna z těch delších údržeb, takže možná můžeme patch čekat... nechme se překvapit. Další patche...

EDIT (22:25): Potvrzeno, patch 3.0.8 tento týden NEVYJDE.

Hrozil sebevraždou kvůli WoW!
Už jsme tu měli celou škálu nejrůznějších případů. Hráče zemřelé při hraní onlinovky vyčerpáním či vrahy odkazující se na videohry. Tenhle případ je ale v lecčems nový a originální. Začalo to telefonátem na podporu Blizzardu, kde sedmnáctiletý mladík - pochopitelně Američan - žádal po zaměstnanci, aby mu na jeho účet ve hře World of Warcraft převedl určité vzácné předměty. Takových žádostí se na podpoře jistě sejde mnoho, protože hráči jsou netrpěliví a chtějí všechno hned. Jenže tento Američan neváhal vyhrožovat sebevraždou, což doplnil tím, že mu v životě nejde o nic jiného než inkriminovanou hru.
Jak to celé dopadlo? Žádné předměty samozřejmě nedostal a sebevraždu nespáchal. Naopak, před jeho domem zanedlouho zastavila policie a pro výtečníka si došla. Ukázalo se, že výhrůžky podle všeho nemyslel vážně a chtěl jen tímto podlým způsobem dosáhnout svého. Nakonec pravděpodobně dosáhne na podmínku nebo aspoň veřejně prospěšné práce.

Zdroj: bonuseweb.idnes.cz


Nemyslím si, že jsou potřeba nějaké moje další komentáře :).

Nakonec tu mám ještě informaci, na kterou náš navedl Hawliss a která pochází ze serveru gamepark.cz. V článku tamtéž uveřejněném jsou totiž informace o průzkumu, který zjišťoval jakou hru hráli pařani nejčastěji v roce 2008. World of Warcraft s přehledem porazil druhé Call of Duty 4 a to o více než čtyři hodiny! Dokonce i "staré" Diablo II se umístilo v první desítce. Je vidět, že Blizzard je opravdu možná nejlepší herní firmou na světě :). Celý článek i s tabulkou najdete na gamepark.cz.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet