Rozpadá se guilda Embody?

  Embody    Exposed    Drak'Thul   

 

Českou kotlinou se v posledních dnech valí zvěsti o tom, že nejúspěšnější česká guilda Embody ztratila několik důležitých členů, kteří se aktivně podíleli na postupu v Nighthold. Dle informací, které jsme měli, si založilo několik členů novou guildu, se kterou hodlají v postupu pokračovat. Jak to tedy celé je, co se stalo a co bude dál?

Guilda Embody

Embody asi není potřeba představovat. Ale trochu z historie – guilda vznikla v srpnu 2014 po rozpadu české legendy Black Division. Embody se od dob Blackrock Foundry objevovala na předních příčkách českého progressu a držela se na předních příčkách světového. S příchodem Legion si guilda dala za cíl dostat se do seznamu prvních 20 nejúspěšnějších světových guild, což se ovšem zatím nepodařilo.

Boss Světové místo EU místo Server
Mythic Blackhand 33. 22. 1.
Mythic Imperator Mar'gok 39. 24. 1.
Mythic Archimonde 45. 24. 1.
Mythic Xavius 22. 17. 1.
Mythic Helya 75. 52. 1.
Mythic Grand Magistrix Elisande 26. 17. 1.

 

Momentálně není úplně jisté, zda se guilda Embody bude stále snažit o zabití Gul’dana či nikoli. Odchod několika zkušených a hlavních hráčů guildu opravdu oslabil a vedení guildy čeká nelehké rozhodnutí – najít nové členy, přestat raidovat na vysoké úrovni nebo guildu úplně rozpustit.

 

Jak si vede Embody proti ostatním?

Rozhodně nechci, aby se rozhořela nějaká vášnivá debata o tom, jak porovnáváme neporovnatelné. To rozhodně není cílem! Spíše jde o zajímavost, která se mi dostala do rukou. Na následujícím obrázku je vysvětleno, jak si vede Embody, která raiduje několik hodin denně, oproti guildě Innominatum ze serveru Twisting Nether.

 

Jen několik poznatků z obrázku – guilda Innominatum raiduje pouze tři dny v týdnu a má stanovený pevný čas raidování. Po zabití Star Augur Etraeuse byla pouze o pět míst pozadu proti Embody, která raiduje každý den.

 

kidn9atvkqqpvtz_1489506275.jpg

 

Yont a jeho rozloučení

Během dnešního dne se k nám dostala i zpráva, kterou poslal Yont, bývalý hráč Embody, na Discord guildy. V jeho rozloučení naleznete mnoho zajímavých informací o tom, jak guilda funguje, proč musela být vytvořená nová guilda a jak to bude do budoucna.

2mupaf9y4dypogd_1489506275.jpg
Yont a jeho příspěvek na rozloučenou.

 

Král je mrtev, ať žije král?

Jak jsem již napsal na začátku, je hned několik hráčů, kteří se rozhodli založit novou guildu. Guilda již delší dobu existuje a v několika posledních dnech do ní přichází noví hráči. Guilda Exposed svůj domov našla na „neoficiálně českém“ serveru Drak’Thul. Na WoWprogressu se o guildě můžete dočíst, že jde o guildu složenou z nejlepších hráčů guild Embody a Deep Thunder. V guildě naleznete hned několik hráčů, kteří si prošli světově známými guildami jako například Serenity, Method nebo Envy. Kompletní informace o současném progressu nebo náboru naleznete » ZDE «

 

oqq7tu3yp6e7kny_1489506275.jpg

 

Názory hráče Tereszia

Před několika dny se na YouTube objevily dvě videa od hráče Tereszia, ve kterém Dominik vysvětluje, co se v poslední době dělo a jak na tom Embody byla.

 

 

 

A jak to bude dál?

Osobně nechci spekulovat, jak celá věc dopadne, ale určitě bude zajímavé sledovat, jak to vše bude probíhat. Chci popřát oběma guildám, aby našly dostatek kvalitních hráčů, a doufám, že se konečně dočkáme pořádného souboje českých guild! Bylo by skvělé, kdybychom mohli sledovat v dalším závodě dvě české guildy, které se perou o světová místa a hlavně mezi sebou.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

martingr 12.07.2017 13:34

Ako sa tak nudim v praci, zabludil som, ani neviem akym nedopatrenim, sem na tento clanok. Nikdy som nesledoval progresy, dramy a dianie v inych guildach. S istotou ale viem povedat, BD sa nerozhadalo, len veskere officerstvo skoncilo s hranim wow a posledny officier ktory drzal gm rank a ktory videl aki ludia sa naberaju a aky kolektiv v guilde vznika sa rozhodol dalej neposunut gm rank Dipdapovi (vidim ze spravne rozhodnutie) - vtedajsiemu RL a odporucil vytvorit si novu guildu a vybudovat si svoje meno.

Este dodam ze vdaka vyssie uvedeny videam, v ktorych som zistil okolnosti tejto "dramy" embody-exposed, som zacal mat pozitivnu mienku o hracovi Terezsia a len sa mi potvrdilo to co som vzdy vravel, ze ak budu mat embody nejaky progres-vysledky, tak to urcite nebude v top20 a rozhodne to bude len vdaka kvantite raid timu, nie kvalite raidu..

Hromovapest 15.03.2017 00:44

Stará klasika jak v BD.Prostě se pár lidí rozhadalo.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet