Shadowlands – Hlasujte pro mounta pro všechny hráče

  mount    shadowlands    hlasování   

Blizzard moc dobře ví, jaké množství hráčů ujíždí (haha) na mountech. A tak se rozhodli, že komunitě poděkují za její přízeň právě za pomoci mounta. Hodlají totiž vytvořit nového mounta pro všechny hráče, kteří vlastní nebo budou vlastnit Shadowlands. A zároveň nám dávají jedinečnou možnost: rozhodnout o tom, jaký mount to bude. Hlasovat můžete až do 18. září, následně se na základě výsledků ankety vytvoří mount a přidá do hry. Tento mount se pak objeví v herní záložce s mounty všem hráčům, kteří si koupili Shadowlands, a to někdy v průběhu prvního kvartálu roku 2021.

 

Hlasovat můžete zde. A pokud se vám těžko hlasuje o mountovi, u kterého máte jenom slovní popis, třeba vám pomohou fanouškovské návrhy modelů.

Blizzard zdroj

 

Letos jsme byli povoláni, abychom překonali mnoho záležitostí, a jsme nesmírně vděční vám, naší komunitě, že jste nás v této nejisté době doprovázeli. V tomto duchu jednoty a na znamení toho, jak si vás ceníme, chceme spolupracovat se všemi, kdo vlastní Shadowlands, a společně vytvořit mounta, na kterém můžete brázdit říše posmrtného života.

 

Hlasujte zde a vyberte, kterého mounta chcete, abychom vytvořili. Hlasovat můžete do 18. září do 22:00 (našeho času, pozn. red.). Jakmile se hlasování uzavře, spočítáme hlasy za každý region a zjistíme, který mount je nejoblíbenější. Vezměte prosím na vědomí, že běží vícero anket pro různé regiony, takže se ujistěte, že hlasujete pro správný region!

 

TVOŘÍME SPOLEČNĚ MOUNTA

Naši umělci projekt zahájili tak, že přišli s koncepty pěti unikátních mountů, mezi kterými si můžete vybrat. Teď je čas, abyste vy přiložili ruku k dílu: v anketě výše vyberte vašeho oblíbeného. Mount, který mezinárodně získá nejvíce hlasů, bude prohlášen vítězným a naši umělci začnou pracovat na tom, aby učinili váš výběr realitou.

 

  • Wandering Ancient – Ne všechny prastaré zajímá válka nebo vědění. Někteří prostě jen chtějí procestovat svět. Toulavý prastarý, veliký mount pokrytý listy, vás zve, abyste na něj vyšplhali, chytili se jeho větví a společně vyrazili na cestu.

  • Soaring Spelltome – V zapomenutých hlubinách dalaranské knihovny se nalezl tento přerostlý svazek, jak bláznivě víří po místnosti. Otevřete stránky této arkánou napuštěné knihy a svezte se na magické dobrodružství.

  • Nerubian Swarmer – Když byla roztříštěna Helm of Domination, nerubiané pod nadvládou Krále lichů se utrhli ze řetězu. Některé chytila Argent Crusade, kteří je předali svým spojencům Ebon Blade. Nyní se jejich pavoučí pařáty dají využít jako mounti, kteří pobíhají mrazivou tundrou Icecrownu a pronásledují běsnící nemrtvé.

  • Curious Caterpillar – Zvědavá housenka si jedné noci našla cestu do Heartlandu ve Valley of the Four Winds a začala se cpát místní přerostlou zeleninou. Když se pandareni z Halfhillu následujícího rána probudili, našli svou úrodu napůl sežranou a uprostřed té spouště obrovskou, spící housenku. Byla moc velká na to, aby se z ní mohl stát motýl, ale tento přátelský červík má akorát správnou velikost na to, aby mohl sloužit jako mount.

  • Gooey Slimesaber – Z jezírek slizu v Plaguefallu se vynořila spousta druhů rosolovitých stvoření, včetně téhle lepkavé kočičky. Slizovitá šavlozubá kočka, ze které sliz i kape, je ten druh mounta, na kterém když se budete chtít projet, nejspíš si budete chtít vzít rukavice.

 

Jakmile naši umělci dokončí mounta a on bude připravený vyjet na cestu, přidá se ve hře do záložky s mounty. Stane se tak někdy v průběhu prvního kvartálu roku 2021, a to pro všechny hráče, kteří budou mít Shadowlands aktivovaný na svém účtu. Ankety zůstanou aktivní po dva týdny, uzavřou se 18. září ve 22:00, takže nezapomeňte ještě předtím vybrat mounta, který se vám nejvíce líbí! Vezměte zároveň na vědomí, že současně běží několik anket pro různé regiony. Výsledky vaší ankety tak budou reflektovat pouze hlasy z daného regionu.

 

Jména mountů i jejich popisy jsou ve vývoji a mohou se změnit.

 

Já osobně hlasuji pro Wandering Ancient – chci se totiž "vozit" jako Smíšek s Pipinem na Stromovousovi v Pánu prstenů. A který mount by měl vyhrát podle vás?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Simi 18.09.2020 16:04

Nevíte proč když chci zahlasovat tak mi to napíše, že nemůžu hlasovat protože nemůžu přispívat do toho danýho topicu ? Jsem přihlášenej a všechno a furt mi to nejde.

Prvox 07.09.2020 14:37

Nepatrí to sem ale neviem kde by som sa opýtal, tento mount Honeyback Harvester je len pre Alikov ?

Bellatrix 07.09.2020 17:26

Ano, jenom pro Alianci.

Šéfredaktor WoWfan.cz

lamkadomaci 07.09.2020 10:09

Sákryš, odkazy na mounty jak vypadají by nebyly? Jsem líný hledat....
Ale nic jiného mi nezbyde....

https://fr.wowhead.com/news=317834.3/fan-made-concept-images-of-the-free-shadowlands-mounts

Batole 07.09.2020 18:10

To jsou jen fanouškovské návrhy, kterých denně přibývá víc a víc.

Hromovapest 05.09.2020 12:21

Mě je to celkem jedno.Mam 300 mountu a používám střídavě max pět :-)

Lockdaar 05.09.2020 10:24

Budu asi hlasovat pro toho Wandering Ancienta, protože jsem si taky vzpomněl na Stromovouse z Pána prstenů a přijde mi z toho výběru asi takový nejzajímavější ale nad tím nerubianem taky celkem přemýšlím - každopádně teď tam momentálně hlasovat ani nejde, zkoušel jsem několikrát a stránka furt píše, že je to přetížený, tak to budu muset zkusit až později

kritik 05.09.2020 02:15

Tohle je zvlastni hlasovani, kdyz nevidime jak by to vypadalo, to je jenom o predstavivosti a tu ma kazdej jinou, teorie byva jina nez praxe ale toto moc neresim, dostane ho kazdej a pouzivat pak mounta, kteryho ma kazdej mi prijde vzdycky hloupy, to je stejny i s transmogy to pak ty lidi vypadaj jako by se vzajemne naklonovali, takze pro me to bude akorat +1 do kolekce a dal neresim :-)

Luco 05.09.2020 06:54

nekritizuj furt toľko

Praotectrekkie 05.09.2020 02:04

Já taky hlasoval pro chodící strom a zatím to vypadá, že "vedeme", ale může se to změnit.

Dickinson 04.09.2020 23:06

Jsem rozhodně pro Nerubiány , po nich , nebo aspoň po něčem co je od nich , toužím už od dob WOTLKU když sem poprvé navštívil jako expící hráč Azjol'Nerub

Kaspo 04.09.2020 23:00

HYPE

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet