Shadowlands – Přizpůsobení forem druidů a reakce na odezvu…

  druid    mage    shadowlands   

Práce na novém datadisku jsou v plném proudu a po posledním alpha buildu jsme kromě další zóny k testování – tentokrát je to oblast Ardenweald a v ní dungeon Mists of Tirna Scithe –, bohatší i o další informace o tom, jak se vůbec Blizzard k testování staví.

4fm6lyt567_211694950a8657f7d9b7cb2ddd70c50c7213c7f5_1591378486_6318.jpg

Fire Mage Mastery

Na základě odezvy od hráčů mění vývojáři zkušebně Mastery: Ignite. Původně byl spellem využívaným k šíření Ignite Fireblast, ale nyní jsou jako katalyzátor použity Phoenix Flames, které jsou nastaveny jako baseline spell pro Fire Mage

 

Torghast 

Další reakce na hlasy hráčů v podobě odstranění timerů, které byly přidány jako omezení určitých postupů (zejména čekání na reset cooldownů) při zdolávání Věže zatracených. Nemyslím si, že je nutné trestat automaticky všechny hráče za postupy jedné skupiny, takže osobně kvituji s povděkem.

 

Další zpráva ohledně věže se týká kompletní přístupnosti pro všechny classy k testování. Poté, co byly postupně přidávány, se dostalo i na poslední, tedy paladiny a roguny.

 

Customizace druidských forem

Zajímavá informace se dostala mezi hráče skrze datamining. Data totiž obsahují informace o možnosti zvolit si podobu medvědí a kočičí formy na stránce vytváření charakteru. A to nejen barvu možností jednotlivých ras, která doteď závisela na barvě vlasů postavy, ale i možnost zvolit si Artifact formu, kterou hráč získal. Tato informce má částečně spekulativní charakter, nevíme, jestli se bude jednat jen o nějakou předběžnou možnost úpravy v daném specu, anebo jestli se skutečně bude možné měnit na "Werebeara" a "Neon Kitty" ve všech specializacích. Někteří to berou jako hotovou věc, já bych počkal na potvrzení.

mxux0tmg2a_211694950a8657f7d9b7cb2ddd70c50c7213c7f5_1591378486_6596.jpg
Mohla by takto vypadat medvědí forma i u zbylých specializací?

 

Zatím to tedy vypadá, že se vývojáři snaží a naslouchají přáním a stížnostem hráčů. Snad jim to vydrží, je přece jen ještě co testovat.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet