Soutěž! Vyhrajte lístky na CraftCon a další ceny!

http://media.wowfan.cz/uploaded/banner-pro-partnery_ceny
Ve spolupráci s BoosterMania.cz vám přinášíme další soutěž o zajímavé ceny. Jedná se o jednoduché otázky z World of Warcraft a Hearthstone: Heroes of Warcraft, takže zúčastnit se může opravdu každý. Stačí odpovědět třikrát správně a budete zařazeni do slosování o zajímavé ceny.

O co se bude hrát?

  • 3 lístky na CraftCon Ostrava 2015 - 21.3.2015 Ostrava v hodnotě 750 Kč
  • Tričko Diablo III Skeleton King v hodnotě 549 Kč
  • Tričko Portal Gel Splatter v hodnotě 549 Kč
  • Náušnice Portal II v hodnotě 399 Kč
  • 4 poukazy do eshopu Boostermania.cz, každý v hodnotě 100 Kč
Sponzorem soutěže je Boostermania.cz - Vše od Youtuberů & herní doplňky. Partnerem soutěže jsou taktéž tábory PlayCamp.cz:
http://media.wowfan.cz/uploaded/Playcamp_logo2a ZAŽIJ TÁBOR JINAK!
Paříš na PC? Nedokážeš si bez hraní nejvychytanějších her představit svůj život? Zbožňuješ Let´s play videa a chtěl by ses setkat s jejich tvůrci? Chceš poznat úplně nové dobrodružství v přírodě a při sportech se super partou nových kámošů? Jedině PlayCamp je tábor pro tebe! www.playcamp.cz

Jak se bude hrát?

Účast v soutěži je velice jednoduchá, stačí následovat tyto kroky: 1) Nažhavte své mozkové závity, zavzpomínejte nebo pohledejte na webech WoWfan.cz a HSfan.cz a odpovězte na tyto otázky:
  1. Která postava Warcraftu byla hlavním záporákem datadisku World of Warcraft: Cataclysm?
  2. V kterém měsíci v minulém roce byla oficálně spuštěna plná verze Hearthstone: Heroes of Warcraft?
  3. Jak se jmenuje chystaná hra od Blizzardu, která se bude odehrávat v kompletně novém univerzu a byla oznámena na loňském Blizzconu?
2) Vaše odpovědi posílejte v následujícím tvaru: 1) jméno postavy 2) název měsíce 3) název hry Nick na Wowfan.cz/HSfan.cz: "Vaše přezdívka na našich stránkách"3) Váš tip pošlete na soutěžní mail soutez@wowfan.cz a jako předmět nezapomeňte uvést [PlayCamp]. 4) K vaší odpovědi napište vaší přezdívku, pod kterou vystupujete na WoWfanu/HSfanu. 5) ??? 6) Profit! Soutěž bude probíhat pouze do 17. 3. 2015 do 23:59 a následující den bude obratem vyhlášena, abyste měli možnost si pořádně užít první cenu. Přejeme vám hodně zdaru!

Naposledy upravil/a Wrent 12.03.2015 v 12:14:49.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet