SteelSeries World of Warcraft Legendary Edition myš

//pic/uploaded/mmo_legendary
Příslušenstvím k World of Warcraft se věnujeme pravidelně a ani teď vás nemůžeme ochudit o tuto novinku. Jako poslední zmínku o novém hardwareu k WoW nesmím vynechat rewiew SteelSeries World of Warcraft Cataclysm Gaming Mouse od Ellendwaye, které je velice podrobné. Nyní vám představím také myš, jedná se o SteelSeries World of Warcraft Legendary Edition Gaming Mouse.
WoW Legendary Edition 1 WoW Legendary Edition 2
Jak jistě víte, společnost SteelSeries patří k předním výrobcům herních periférií jako jsou klávesnice, myši a sluchátka. Spolupracuje s firmami jako jsou Eletronic Arts či Blizzard. Právě s Blizzardem mají výbornou spolupráci a kromě periférií s logem WoWka nalezneme v jejich portfoliu i ty s logy StarCraftu a Diabla. Bruce Hawver, CEO společnosti SteelSeries řekl v souvislosti s představením nové herní myši toto:
Máme stanovenou neuvěřitelnou spolupráci se společností Blizzard Entertainment a úžasnou World of Warcraft komunitou. Vzali jsme všechny skvělé podněty a připomínky, které jsme obdrželi, spojili je s nejnovější herní technologií a přišli jsme s opravdu unikátně sestavenou MMO myší pro hráče World of Warcraft. (...) Nová Legendary Edition nám umožňuje vyhovět potřebám hráče hledající menší, méně složitou herní myš, která poskytuje stejnou funkčnost jako původní Cataclysm verze.
Z výše uvedeného citátu je patrné, že se nebude jednat o tak špičkovou a nadupanou myš, jako je Cataclysm edice, ale rozhodně se nebude mít za co stydět. Pojďme se podívat na vybrané technické specifikace.
WoW Legendary Edition 3 WoW Legendary Edition 4
  • 16,8 miliónů barev podsvícení se 4 úrovněmi pulsace
  • 3200 DPI
  • 11 programovatelných tlačítek
  • 2m dlouhý kabel
  • Kompatibilita s PC a Mac
WoW Legendary Edition 5 WoW Legendary Edition 6
SteelSeries World of Warcraft Legendary Edition Gaming Mouse bude k dispozici ve vybraných obchodech v září tohoto roku a cena byla předběžně stanovena na €69.99, což je oproti Cataclysm edici rozdíl, jelikož stojí €89.99. Takže kdo nemá tolik peněz, může si ji v přepočtu za 1680 Kč (když počítáme s kurzem 24 Kč za €1, který se teď hodně hýbe nahoru a dolů) v září pořídit! Plánujete si myš pořídit? Co říkáte na cenu? Jak ji vidíte, co se týče kvality, oproti Cataclysm edici? Líbí se vám vzhledově?

Naposledy upravil/a Astra 11.08.2011 v 07:02:34.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ellendway 11.08.2011 12:09

A v podstatě jsi to právě ty, který s tím urážením začal. Nedochází ti, že jsi vlastně slovně napadl více jak 1000 lidí, kteří pracují pro Blizzard?

Ellendway 11.08.2011 12:07

BlackFans
text o ničem důležitém
Ano, mají z toho provize a proč? Protože oni jsou firma, která peníze chce. Mimochodem, nevím jestli to víš, ale v dobrých 90% firem mají na určité sektory své zaměstnance. Například na prodej mají lidi, kteří nedělají na hře jako takové, ale to tě asi nezajímá a ani to nechceš vědět. Tebe zajímá jen to, že mají peníze z něčeho, co dělá úplně někdo jiný. Jde ti jen o to, abys tady vyprovokoval co nejvíce lidí a nebo aby ses předvedl jako závistivec, který umí jen kritizovat i když jsi nic nedokázal.

BlackFans 11.08.2011 12:02

Snake Plisken
Ale když se vrátím k tvému komentu, tak si opravdu vedle. Tu myš nevyrábí Blizz, ale SteelSeries, která má jen WoW licenci a spolupracuje s nimi, aby byla myš opravdu kvalitní. Ano, určité peníze jdou Blizzu, ale ani kuře zadarmo nehrabe.S tím ať se soustředí na hru si tak vedle, jak jen může člověk být. Jak jsem již řekl, oni myš nevyrábí a tým, který se o hru stará se jí pořád věnuje naplno. Rozhodně to není tak, že by makali na patchi k WoW a pak si řekli, že potřebujou vytřískat prachy, tak půjdou udělat myš.Takže asi tak. Elleho reakce sice byla trochu ostřejší, ale měl vesměs pravdu.
jak si napsal. Bylo to mysleno ve smyslu ze blizzu zase jdou nejake provize zas z nejakeho jineho vyrobku. Jestli spolupracoujou atd to je nejak fuk. Jen kdybvidim kolik lidi prestava hrat a uz i preslo tak me takovahle novinka docela dost nastve. Rad bych si totiz zahral hru ktera za to stoji... jako kdysi. A o Ellem sa vyjadrovat nebudu. Narozdil od neho nikoho neurazi ma chovam se k lidem slusne. Co on trosku postrada.

Kasiny 11.08.2011 11:50

Já mám šunta za tři kila a zatím spokojenost Možná při dalším datadisku pořídím ^^. A když koukám na Razer naga tak bych do téhle za ty prachy šel.

Marduch 11.08.2011 11:48

možná bych o ní uvažoval nekoupit pravě razer naga molten edition

seager 11.08.2011 09:08

Myš je to krásná, kdybych se o ní dozvěděl o týden dřív, určitě bych si na ni počkal, teď už mám doma Cataclysm verzi Jinak souhlasím s reakcí Ellendwaye.

Snake Plisken 11.08.2011 08:41

Kasiny
Parametrově se mi zamlouvá ale vzhledově se mi nelíbí. I ta cena je dost vysoká. Asi bych si několikrát rozmyslel jestli své těžce vydělané penízky bych za ni dal.
Někdo na Facebooku psal komentář, že to nemá na Razer Naga Epic. Podle mě nemá a to cenou. Tahle myš je oproti ní o dost levnější. Ale pokud se spokojíš s levnější myší, tak na tom není nic špatného.

Kasiny 11.08.2011 08:39

Parametrově se mi zamlouvá ale vzhledově se mi nelíbí. I ta cena je dost vysoká. Asi bych si několikrát rozmyslel jestli své těžce vydělané penízky bych za ni dal.

Awake 11.08.2011 07:37

No šak Blizzard chvíli dělá na hře pak si řekne , že už je to nebaví a de si udělat nějákou myš a na hru kašle mezitím Ale né fakt , myš je pěkná ale svoji Nagu bych za to nevyměnil:-)

Anstriber 11.08.2011 07:05

BlackFans připada ti snad blizzard jako vyrobni linka na myše Než něco napíšeš tak si přečti članek

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet