SteeSeries na E3

http://media.wowfan.cz/hardware/steelseries/E3/e3
O novinkách na E3 z herní branže se dočtete na Games.cz. Co ale herní příslušenství? SteelSeries se výstavy zúčastnilo a ukázalo, co chystá na třetí a čtvrté čtvrtletí toho roku.

World of Warcraft

Během tohoto roku se mohou hráči World of Warcraftu těšit na novou bezdrátovou MMO myš. Myš bude mít 11 plně nastavitelných tlačítek. Více informací naleznete na oficiálních stránkách.
World of Warcraft

DOTA 2

SteelSeries se podařilo získat licenci od Valve pro myš a podlošku. Myš Kana (kterou jsem recenzoval) dostane nový nátěr a vyjede z pásu v černo oranžové barvě. Na podložce bude logo hry. Více informací o produktech naleznete na oficiálních stránkách.
DOTA 2

Counter Strike: Global Offensive

Když už se vyjednala smlouva o DOTA 2, tak proč nevzít i CS:GO licenci a nevydat Kana myš, sluchátka Siberia V2 a podložku QCK s motivem nového Counter Striku?
Counter Strike: Global Offensive

Guild Wars 2

Guild Wars je očekávanou hrou. V očích mnoha lidí zabije ostatní MMORPG a stane se králem. To vše se dozvíme brzy. Pokud fandíte této hře, bude lepší, když se pořádně vybavíte. Guild Wars 2 sluchátka vychází z modelu ještě nevydaných SteelSeries Flux. Letošní SteelSeries Sensei dostala na starost novou Guild Wars 2 myš. A jako podložky se opět objeví QCK edice [1, 2, 3].
Guild Wars 2

MLG Sensei Edice

SteelSeries Sensei dostane tento rok mnoho barev. Během léta na ní čeká nový povrch v edici [RAW] a během roku zavítá ještě na MLG edici myši.
MLG Sensei Edice


Naposledy upravil/a Astra 12.06.2012 v 07:05:12.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ellendway 14.06.2012 12:47

milanko
Trochu som nepochopil prečo ste sem dali dota 2 keď je to konkurečná hra a all stars tu nieje.
Dlouhodobě spolupracujeme se SteelSeries, která nám poskytuje hardware v podobě myší, sluchátek a dalších věciček, které pak mám možnost vyzkoušet a napsat o nich. Kdybych se měl vyhýbat úplně všemu, co není v souladu s nepsaným pravidem o Blizzardu, tak to nemůže být v podstatě skoro nic. Spíše mě zaráží, že jsi označil zrovna DOTU a ne takový Guild Wars 2.

Bartyx 11.06.2012 18:07

Proč by to měla být konkurenční hra. Je to úplně něco jiného než wow. A jelikož spolupracujeme se Steelseries, tak mi to přijde jako naprosto normální.

milanko 11.06.2012 15:25

Trochu som nepochopil prečo ste sem dali dota 2 keď je to konkurečná hra a all stars tu nieje.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet