Tales of the Past II.

Už dlouho tu nebylo žádné video, tak jsem vymyslel jedno pořádné ... Pokud jste viděli Tales of the Past 1 nelezení v sekci Databáse videii - Story line, tak už zhruba budete vědět o co jde, ti, kdo neviděli první díl, doporučuji stáhnout, aby jste pochopili souvislosti ... Film Tales of the Past 2 vypravuje nádherný příběh o dvou kamarádech, kteří se snaží zachránit svět před několika hrozbami ... Arthasem, králem lichů a jeho armádou nemrtvých, Válkou mezi Alianci a Hordou a podobně. Film je v nádherné kvalitě a jsou u něj titulky ... vše doprovází nádherná hudba od Hanze Zimmra (Sountrack k filmu The Rock - Skála). Jak první, tak druhý díl (druhý díl dnes přidaný) najdete na odkaze Databáse videii - Story line videa ...

Ve spojení s tím, jsem udělal sekci doporučujeme, která je na vrchu této stránky ... je zde uvedeno, jaké jsou nejlepší místa na tomto webu :) Do této sekce jsem vložil poutač na toto video ... opravdu to stojí za to !!!

A na závěr bych chtěl upozornit, že jsem upravil sekci Databáse videii a to tak, že jsem opravil hodnocení ... dříve mělo každé lepší video známku 6 (ze 6) ale nyní má jen pár opravdu skvělých videii nejvyšší hodnocení a zbytek jsem podělil nižšími známkami. Pokud tedy uvidíte video s hodnocením 4/6 není špatné, ale musí mít menší známku, aby ty nejlepší videa mohli mít tu větší ;)
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet