Tento týden v Legion - 43. týden 2017

  Legion    Reset    Týden   

Je tady další středa, což znamená, že se ve hře mění týdenní obsah a my se tak budeme moci vydat vstříc dalším výzvám. A co že nás to tento týden čeká? Je toho docela dost… přeci jen vyšla aktualizace 7.3.2!

 

Aktualizace 7.3.2

Nová aktualizace je již mezi námi. Blizzard neoznámil oficiální datum vydání a dnes ráno aktualizaci vydal i pro hráče na evropských serverech. Připravili jsme pro vás seznam toho nejdůležitějšího, co na vás čeká. Pokud jste článek ještě nečetli, rozhodně neváhejte a přečtěte si jej.

 

Artifact Knowledge 49

Je tady další úroveň Artifact Knowledge. 49. úroveň zvyšuje zisk Artifact Power o 130 500 000 %. Získávání artifact traitů bude zase o něco snadnější. Pro představu se můžete podívat, kolik AP dostanete z momentálně nejdostupnějších Artifact Power tokenů:

 

Argus – World boss

Tento týden na hráče v Greater Invastion Point čeká nový boss – npc #124514. Nádherná Matron Folnuna odmění hráče například Frost Relicem item #152346 nebo Life Relicem item #152053. Stejně jako ostatní bossové, i tato ‚nádhera‘ se počítá do achievementu achievement #12026.

Krásná to dáma, nemyslíte?

Argus – týdenní úkoly

  • Fuel of a Doomed World – Posbírejte 50 Pristine Argunite z Invasion Pointů, zabíjením vzácných nepřátel nebo vybíráním truhel. Dokončením úkolu získáte 300 Veiled Argunite.
  • Invasion Onslaught – Dokončete tři Invasion Pointy a získáte 200 Veiled Argunite.

 

Arena Skirmish Event

Od 25. října do 1. listopadu je aktivní bonusová událost, která hráče tento týden nažene do Arena Skirmishů. Díky této bonusové události hráči získají o 50 % více Honoru z Arena Skirmishů a samozřejmě budou moci splnit i úkol The Arena Calls, za který si odnesou Badge of Honor, Champion's Strongbox a Glory of the Melee.

Mythic+ Affixy

  • Raging – Veškerý trash obdrží na 30 % životů enrage, během kterého udílí o 100 % vyšší damage, dokud není poražen.
  • Necrotic Veškeré melee útoky, které obdržíte, stackují DoTku, která udílí damage a redukuje healing.
  • Tyrannical – Bossové mají o 40 % víc životů a udílí až o 15 % vyšší damage.

 

World Boss – Broken Isles

Velká obluda npc #108829 je opět bossem pro tento týden. Bosse naleznete v Azsuně, mezi hlavním kontinentem a ostrovem Isle of the Watchers. Z npc #108829 můžete získat hned několik předmětů s item levelem 860:

 

Archaeology

Tento týden budete moci z úkolu Archaeology získat zábavný předmět item #131735. Samozřejmě jako vždy je potřeba upozornit, že pokud úkol nesplníte v průběhu dvou týdnů, budete mít na další půlrok smůlu.

 

Splnění úkolu se jako vždy počítá do achievement #10602.

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet