Tento týden na Legionu - Co na nás čeká tento týden?

  Legion    7.2    Reset   

 

Máme tady nový týden a s ním spoustu super událostí. Jako klasicky tu máme nového World Bosse. Nejzajímavější horkou novinkou pak bude Timewalking a PvP Brawl.

 

The Soultakers lze nalézt v lokaci zone #7541The Soultakers patří k jedenácti World Bossů v Legionu, získat z nich lze:

 

 

Death knighti mají šanci získat item #139547.

 

Demon Assaults

Tento týden začíná Legie vracet úder, což je ten správný čas na splnění achievementu achievement #11544, který je potřebný k odemknutí flyingu.

 

Burning Crusade Timewalking Event

Máme tady nový event. Tentokrát je to Timewalking, který rozhodně nemusíme dlouze představovat. Před zapojením do tohoto eventu si  vyzvedněte quest quest #44164, lze z něj získat super odměna. Za splnění questu obdržíte item #140176item #140150 a Seal of Broken Fate. Vaším úkolem bude 5x úspěšně dokončit Timewalking dungeon.

 

Během eventu máte navíc šanci získat dva skvělé mounty jako bonus, item #129923 nebo pokud budete mít dostatečné štěstí, tak dokonce i item #133543.

 

March of the Tadpoles - Micro Holiday

Rozhodně si najděte chvilku a běžte se podívat do Borean Tundry a užít si chvilku zábavy s mláďaty murlocků. Každý z nás přece miluje murlocky!

 

PvP Brawl - Zima v Arathi Basin

Od 4. 4. do 11. 4. tady máme zimní mapu battlegroundu zone #8508. To je skvělá příležitost připomenout si  zimu už v téměř letním počasí. Připravte se na vše, co k zimnímu počasí patří. Spousta sněhu, led, mlha, co víc si přát? Mlha navíc funguje jako "Fog of War" a omezuje tím dohled váš, ale i nepřátel.

 

o1y3pahckgau9ak_1491332212.jpg

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet