Tobias Mistmantle

  Mistmantle    Stalvan    Tobias   

Příběh

Třetí válka

Stalvan spolu s Tobiasem pocházeli ze Silverpine Forest. Zatímco Stalvan putoval napříč Eastern Kingdoms jako učitel, jen proto, aby se z něj vlivem zaslepené lásky stal postrach okolí a předmět jedné z nejslavnějších a nejdelších quest linií, Tobias se nacházel v Gilneasu přesně v čas občanské války Northgate Rebellion

 

Cataclysm Cataclysm

S největší pravděpodobností se přidal k rebelům vedených Dariem Crowleym. Nicméně, Gilneas byl worgenskou kletbou téměř pohlcený a Genn se rozhodl Daria a jeho rebely osvobodit. Právě zde se s Tobiasem poprvé setkáváme. Darius souhlasí s Gennovým nápadem a poprvé od občanské války se rozhodnou spojit síly, aby Gilneas zachránili před společným nepřítelem. Bohužel, divocí worgeni mají velkou přesilu a Darius se se svými muži, včetně Tobiase, rozhodne podniknout sebevražednou misi, aby Gennovi a civilistům poskytli co nejvíce času k evakuaci. 

 

Ačkoli evakuace proběhla bez větších komplikací do vesnice Duskhaven, Gilneas byl náhle napaden Sylvanas s jejími Forsaken. Království tak čelilo válce na dvou frontách, tudíž byla další evakuace dál do vnitrozemí nevyhnutelná. Těsně před evakuací do vesnice Stormglen byl Azeroth svědkem sérií přírodních katastrof způsobených Deathwingovým návratem, což mělo za následek, že Duskhaven byl zanedlouho pohlcený mořem. Evakuace však přinesla své ovoce. Gilneasu se dostala pomoc od nočních elfů, kteří cítili vinu za worgenskou kletbu, a odhalili, že původ worgenů tkví v jejich rase. Také bylo odhaleno, že Darius a většina jeho mužů přežili, ale stali se sami worgeny. I samotný král Genn Greymane odhalil, že i on se stal worgenem, ačkoli před delší dobou.

 

Když Gilneas ze svého prokletí učinil svou přednost, proces osvobozování Gilneasu z rukou Sylvanas mohl začít. Cenu za dočasné Výsledek obrázku pro tobias mistmantleznovudobytí města ovšem zaplatil princ Liam Greymane svým životem. Vítězství se však zdálo moc snadné. S Tobiasem se však tajně proplížíte na setkání Sylvanas s vrchním velením Hordy a zjišťujete, že jsou ochotni použít svou biologickou zbraň, upravenou nákazu Pohromy. Zdrcený Genn spolu s většinou obyvatel je tedy nucen království opustit. Noční elfové jim však nabídli dočasnou svatyni v Darnassusu, tudíž bylo nutné se vydat do nedalekého přístavu Keel, odkud by mohli odplout. Horda se ale nechtěla vzdát a vyslala vzdušnou loď s posilami svých jednotek. Za pomoci Lorny a Tobiase loď donutíte tragicky havarovat. Konečná evakuace tedy mohla začít. Zanedlouho se Gilneas znovu připojil k Alianci, který v důsledku na to získala Gilneas dočasně pod svou kontrolu.

 

Tobiasova cesta však směřovala do Duskwoodu, místa, kde se worgeni vyskytli zhruba ve stejnou dobu jako v Gilneasu. To ale nebylo předmětem jeho pátrání. Doslechl se, že zde trávil čas jeho bratr Stalvan a rozhodl se ho vypátrat. Obyvatelé Tobiasovi příliš nepomohli, jelikož Stalvanovo jméno jim do očí vyrylo čistou hrůzu, což Tobias nechápal. Rozhodl se tedy, že začně pátrat na vlastní pěst, co se s jeho bratrem stalo. Jako dobrodruha vás tedy požádá o pomoc. Asistenci však nabídne místní radní písař, který vás navede nalézt Stalvanův deník. Má to ale háček. Deník byl nedávno ukraden divokými worgeny a většina záznamů pryč. Důležité části deníku jste však schopni posbírat a osvětlit tak Tobiasovi, co se stalo. Tobias se proto vydává za Madame Eve, která v minulosti hrála velikou roli ve Stalvanově dopadení. Eve mu ovšem vysvětlila, že mu žádné odpovědi dát nemůže, ale existoval někdo, kdo by mohl - Stalvan. S Tobiasem se tedy vydáváte k nedalekému domu, který kdysi patřil Stalvanovi, a pomocí rodinného prstenu Stalvan vstává z mrtvých, aby spatřil svého dlouho ztraceného bratra. Tobias odmítal uvěřit, co jeho bratr napáchal a je tedy nucen mu definitivně dopřát smrtelný odpočinek.

 

Tobias později přizná, že měl minulost nechat být. Má nový život a je na čase jej začít budovat. S těmito slovy a velkým díkem se s vámi rozloučí.

 

Současnost

Ačkoli uvedl, že hodlá začít nový život, od Cataclysmu o něm nic nevíme. Jelikož Legion si na příběh Gilneasu znovu po dlouhé době posvítil, je tedy možné, že žije normální život jako spořádaný občan Gilneasu, a nebo jako prostý dobrodruh.

 

Zajímavosti

  • Ačkoli je z Vanilla verze této quest linie zmíněné, že Stalvan má bratra, ve hře až do Cataclysmu o něm žádná zmínka nebyla. Vzhledem k tomu, že byl Tobias přidán až v Cataclysmu, je tedy možné, že Blizzard pouze chtěl okořenit Stalvanův příběh o další postavu. Pre-cata quest linie se Stalvanem se od dob Vanilly stala jednou z nejvíce zajímavých linií v celém WoW, ačkoli byla také jednou z nejdelších. Je tedy možné, že přidáním "ztraceného" bratra Blizzard chtěl vrhnout větší světlo na příběh rodiny Mistmantle.
  • V této slavné Vanilla quest linii je zmíněno, že oba bratři pocházeli ze Silverpine Forest. V Cataclysmu se Tobias objevuje ve vězení spolu s Dariem Crowleym, tudíž je možné, že se k němu Tobias přidal během Northgate Rebellion, ačkoli to nikdy nebylo potvrzeno.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Sabimpatt 01.06.2023 15:52

Coach then earned his ACE personal training certification, training clients for 2 years before obtaining his Crossfit level 1 certification and coaching Crossfit for over 5 years before returning to school for his J <a href=http://vardenafil.top>para comprar levitra se necesita receta</a> 02 Ојg kg of metronidazole in sample No

rarkaniek 05.03.2023 09:36

<a href=https://buycialis.beauty>buying cialis online</a> Patients with chronic ulcers, elevated white count and C reactive protein as well as either visible or probe able bone should be assumed to have osteomyelitis, and bone biopsy should be considered

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet