Toy Box - Změny v inventáři pro Warlords of Draenor

V datadisku Warlords of Draenor se dočkáme docela velkých změn inventáře a celkově systému batohů. Nejprve si shrňme, co nás vlastně čeká - batohy už nebudou jeden velký bordel, jako je tomu teď.

Změny v inventáři

  • Pro celý account bude existovat společný batoh, tak jak je tomu nyní například pro pety a mounty. Zahrnovat bude: heirloomy, hračky a možná tabardy. Nazývat se bude příznačně Toy Box, neboli krabice na hračky.
  • Všechny tyto "předměty" se umístí do rozhraní podobné Spellbooku. Nebudou už zabírat místo v batohu!
  • V tomto rozhraní si budete moct zvolit oblíbené předměty (stejně jako u mountů), aby je šlo lépe řadit a objeví se také nové tlačítko pro vyvolání "náhodného mounta".
  • Batohy půjde řadit i bez externích addonů.
  • V batohu se vždy zvýrazní nedávno vylootované předměty. Zlatý okraj dostanou předměty, které můžete bezpečně prodat vendorovi. Ostatní předměty dostanou okraj podle své vzácnosti (modrý, fialový apod.).
  • Quest itemy už nebudou zabírat místo v batohu! Jenom se zobrazí jako sebrané v Quest trackeru!
  • Vyrábět předměty budete moct přímo v bance.
  • Spousta materiálů se bude stackovat po 100 kusech!
Abyste lépe pochopili, jak to bude fungovat, přeložil jsem pro vás jeden zbrusu nový blue post, který se tomuto tématu věnuje.

Bluepost

Blizzard zdroj

Zde jsou informace, které jsem byl schopen posbírat. Berte na vědomí, že Toy box se stále vyvíjí a leccos se ještě může změnit. Co se stane s předměty, které postava musí obléct? Jako například Orb of Deception? Momentálně se plánuje, že se tento efekt převede na jakýsi spell, který půjde aktivovat, aniž by člověk měl věc na sobě. Mám u sebe disko kouli a piknikový košík, mám si je nechávat? Určitě. Budou do toho zahrnuty všechny hračky z Archeology? Ano, ale detaily se ještě budou specifikovat. Co takové Haunted Memento? Ještě nevíme, jak se tento předmět bude v Toyboxu chovat, protože má speciální vlastnosti (dá se hodit, efekt se aktivuje jenom tím, že je v batohu). Žádný z těchto předmětů ale nebudeme odstraňovat. Pokud se nějaký nedostane do Toy boxu, tak předmět zůstane tak jak je. To bude znamenat více místa v batohu. Mám v bance Sylvanas' Music Box a chci, abych to měl na celém accountu. U některých předmětů možná zachováme, že budou jen pro určitou postavu. Ale většina předmětů bude account-wide. Zachovejte prosím quest itemy jako Archmage Vargoth's staff. Slyšel jsem, že quest itemy se odstraní z inventáře. Udělejte pro tohle výjimku! Budeme si hlídat předměty, které si hráči nechávají pro zábavu místo odevzdání questu, tak, aby vám předměty nezmizely. Chtěl jsem vědět: co gear se vtipnými efekty, jako Jade Raccoon? Moje hlavní postava má spoustu takových věcí. Ještě jsme se nerozhodli, co bude a co nebude bráno jako hračka a doporučejeme zatím nic nemazat. Chtělo by to vytvořit nový post se všemi předměty, které se do Toys a Heirlooms vejdou. Pak by mohli hráči říct, co by mělo být přidáno a co odebráno. Možná později, až budeme mít víc informací. Mám Sylvanas' Music Box na dvou postavách. Budu mít po sloučení do jednoho předmětu jeden sdílený cooldown nebo to bude tak, že budu mít pro tuto hračku dva charge? Nebo budu mít položku v boxu dvakrát? Ještě se rozhodujeme, jak budou tyto cooldowny pracovat. Ještě jednou připomínám, že tato funkce je vývoji. Podle toho, jak ji budeme dokončovat a testovat se budou věci ještě měnit. Hlavní cíl je, aby vám Toy Box udělal více místa v inventáři. Všechny předměty, které se z nějakého důvodu do Toy Boxu nedostanou, zůstanou normálně v inventáři.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

11.01.2014 17:55

Radiaw: hodne lidi tam taha matros z profesi, nemylsim si ze budou prazdny ani kdyz tam bude 100veci na jeden stack

Radiaw 11.01.2014 15:58

Proč máme 30ti slotový batohy když budou teda vesměs prázdný?

11.01.2014 03:47

jj to stejny rikaly i na blizzconu, tkaze to vypada ze se konecne dostaly i k implementaci do hry

Honza4545 10.01.2014 20:59

Už bylo na čase.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet