Twilight's Hammer

Historie

standardDějiny Twilight's Hammer klanu začínají u prvního ogrské mága, Cho'gall. Ten se ujal vedení jednoho orkského klanu poté, co předchozí vůdce klanu byl popraven, protože odmítl poslouchat Shadow Council. Klan poté změnil jméno na Twilight's Hammer klan, záznamy o předchozím názvu klanu a jeho vůdci byly zničeny. Pod vedením Cho'galla se klan snažil hledat způsoby, jak zničit vše živé na Azerothu. Posedlý tim, že Horda je posel zkázy všech zemí, které pustoší, Twilight's Hammer cítil posvátné uspokojení v zabití všech, na které Horda narazí. Vedený mazaným Cho'gallem, Twilight's Hammer měl vazby k Gul'danovi a Stormreaver klanu. Loajalita klanu k Hordě nebyla tak silná, jako víra v jejich posvěcenou misi zničení všeho živého. Poté, co Horda vthrla na Azeroth, Twilight's Hammer klan, společně s Bleeding Hollow klanem, který byl pod vedením Kilrogga Deadeye zaútočili na Stormwind. Útok dopadl otřesně a oba vůdcové obiňovali z neúspěchu toho druhého. Je možné, že Kilrogg Deadeye plánoval útok na Stormwind, při kterém nepodpořil Cho'galla, tak jak slíbil, aby se zbavil Twilight's Hammer klanu a umístil se na lepších pozicích v Hordě. Cho'gall přežil vzestup i pád Blackhanda a zničení Shadow Council. Posloužil užitečnému účelu Doomhamera, který si společně s Gul'Danem přál přívést Ogry skrz Dark Portal, aby pomohli Orkům vojenskou sílou a vnutili Orkům větší zdvořilost, když se dorozumívali s někým z jiného klanu. Cho'gall byl poté přeložen, aby dělal dozorce na naftových rafinériích v Tol Barad. Když Gul'dan objevil Tomb of Sergeras, Cho'gall věřil, že to je znak blížícího se zničení Azerothu, a proto si pospíšil s tím, aby odkryl její tajemství. Když Doomhamer zjistil, že dva jeho klany se vydaly neznámo kam, nařídil je oba zničit. O Cho'gallovi se poté myslelo, že byl zabit v bitvě, až později se zjistilo, že utekl a se zbylými jednotkami se přeskupil a vyčkával na vhodnou dobu. Poté každý, kdo z Twilight's Hammer, Stormreaver nebo Blackrock klanu umřel v bitvě, zůstal naživu jako duch, než je Noční Elfka Maiev Shadowsong vyslala na věčný odpočinek.

Současná činnost

New Council of TirisfalJe záhada, jakým způsobem si současný Twilight's Hammer udržel pouze destruktivní povahu Cho'galla, ale nic víc. Nějakým způsobem se podařilo Starým Bohům udělat z klanu jejich šachovou figurku a od té doby se počty a síla klanu dramaticky zvyšují. Dokonce i Lidé a jiní členové Aliance se přidali do služeb elementárních pánů a pomáhají jim zničit celý Azeroth. Největší skupiny Twilight's Hammer nyní sídlí tam, kde si myslí, že Staří Bohové a jejich služebníci byli zapečeťeni Titány. Mnoho jich čeká na probuzení C'Thuna v Silithusu a jiní slouží Ragnarosovi v Blackrock Depths spolu s Dark Iron Trpaslíky. Twilight's Hammer je stále ke spatření na Azerothu. Stejně jako dříve jejich předměty, jenž uctívají, které jsou pokresleny znaky apokalypsy.




Spojenectví a kde se kmen vyskytuje

barevny bannerTwilight's Hammer klan je nepřátelský ke všem, kromě Starých Bohů a jejich služebníků. Uctívají hlavně Ragnarose a sílu berou z tajemných míst jako Maraudon. Jejich tábory jsou na místech, které jakýmkoliv způsobem souvisí se Starými Bohy. Nacházejí se hlavně na těchto místech:

  • V Darkshore u Master's Glaive, kde ctí kostru jednoho z mrtvých Starých Bohů, ten byl pravděpodobně zabit Titány, jelikož meč, který v kostře leží, by nikdo jiný nezvedl.
  • V Ashenvale v Blackfathom Deeps, kde pomáhají příteli Starých Bohů Aku'mai.
  • V Silithus před branami Ahn'quiraj, ve kterém se nachází jeden ze Starých Bohů C'thun, kousek pod ním je i pohřbený Cho'gall.
  • V hoře Blackrock mají svého velvyslance u krále Dark Iron Trpaslíků v Blackrock Depths.
  • Pod Dragonbligtem, hluboko v Azjol-Nerub na konci Ahn'kahet: The Old Kingdom, místní členy Twilight's Hammeru vede Jedoga Shadowseeker (pouze s nainstalovaným datadiskem WotLK).
  • Ve Stormpeaks v Ulduaru pomáhají Yogg-Saronovi znovu získat nadvládu nad světem (pouze s nainstalovaným datadiskem WotLK).
  • Ve Twilight Highlands dříve známém jako Wetlands, slouží Twilight's Hammer Deathwingovi, jednomu z pěti dračích aspektů, aby se svojí Černou dračí letkou znovu ovládl Azeroth (pouze s nainstalovaným datadiskem Cataclysm).

Militaristika

Cho_gallVětšína členů Twilight's Hammer klanu jsou nekouzlící bytosti. Převládají zlodějové a válečníci. Ve vyšších postaveních mají nadvládu mágové. Většina mágů se specializuje na tajemnou (arcane) magii. Každý člen by za Twilight's Hammer dobrovolně položil život, poněvadž plně doufají, že je Staří Bohové odmění za jejich obětování se. Twiligt's Hammer jsou koordinováni jak v obraně, tak útoku. V prvních řadách obrany bývají nízce postavení členové a jak postupujete dále do pevnosti, narážíte na silnější členy. Vůdci nechodí pomoc v obraně, ale brání se pouze, pokud jim jde o život nebo pokud zmaříte jejich plán např. přivolat elementály z Abbysal Council přes Windstones. Při útoku slouží nízce položení členové jako zvědi, zatímco hlavní armáda útočí ve vlnách a každá další vlna je silnější, než ta předchozí. Twilight's Hammer klan má na svědomí spoustu únosů, sabotáží a vražd.




Členové a postavení

Nejvýše postavený člen v Twiligt's Hammeru byl Cho'gall, ten žije pouze ve službách C'thuna. Nyní je vůdcem Vyral the Vile, v Northrendu je hlavní šéfka Twilight's Hammer Jedoga Shadowseeker, zástupce Vyrala je Twilight Lord Kelris. Klan se skládá skoro ze všech inteligentních ras na Azerothu, ten kdo se do klanu jednou přidá, už nemá šanci odejít. Každý, kdo se o to pokusil, byl zavražděn nebo dán do cely, kromě pěti vojáků, kterým se podařilo utéci.



Naposledy upravil/a Wrent 20.11.2010 v 13:24:19.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

viktort4 31.05.2014 19:21

Mohol by niekto spraviť takýto pekný článok o New Council of Tirisfal ?

Xemon 12.01.2010 18:16

Velice pěknej článek

Wada 12.01.2010 15:25

Pidi:2+3=banán...

Nekros 12.01.2010 14:14

2FTW, však jsem to použil z wowwiki, ten týpek je Medˇan, syn Garony a za ním jsou členové New Council of Tirisfal, nepřátele Twilightˇs Hammeru. Pojmenoval jsem to twilight, aby se mi to dobře pamatovalo, až to budu zapisovat do tagu, špatně jsi to pochopil...Chtěl jsem jenom ukázat jejich nepřátele.

Badbird 12.01.2010 11:49

Paradni clanek.

Biff 11.01.2010 22:02

Charlie : Treba se taureni lepe rozmnozuji v extremnich podminkach
Btw kolik je dve plus tri?

Charlie 11.01.2010 21:20

proc by tam nemohl dat obrazek tech, kteri proti tomu klanu bojuji? vzdyt to s tim souvisi

Charlie 11.01.2010 21:18

chtel bych se zeptat na jedoduchou otazku...v darkshore nejsou zadni taureni, v BFD je max 5, v BRD tak 10, v silithusu to je trochu hojnejsi...proc je pak v northrendu kazdy treti mob tauren/taurenka? to mi nikdy nedoslo...jedina rasa kterou jsem potkaval nejmene a pak ji vidim na kazdem kroku...

11.01.2010 19:45

FTW mám pre teba plán: 1.Daj si bylinkový čaj na upokojenie
2. Zapni si Wowwiki
3. A poriadne si prečítaj ako to na tej Wowwiki vlastne je...

11.01.2010 19:09

FTW: No a?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet