Týdenní přehled událostí - Co nás čeká?

http://wowfan.cz//pic/news/Legion_news6
Máme tady nový týden a spolu s ním jsou dostupné nové quest série a eventy, ale hlavně nový World Boss Calmir. Calmira lze nalézt v lokaci Azsuna u Oceanus Cove. Calmir je jeden z jedenácti World Bossů v Legionu, získat z něj lze: Calmir je součástí achievementu Unleashed Monstrosities a zároveň součástí questu Calamitous Intent, v němž je vaším úkolem Calmira zabít. Jewelcrafteři mají šanci získat nový recept Design: Sorcerous Shadowruby Pendant.

Trial of Valor - Nerf

S příchodem nového týdne přijde nerf raidu Trial of Valor. Více informací se dozvíte v této novince.

Pet Battle Event

Během tohoto eventu obdržíte buff Sign of the Critter, který zvýší příjem zkušeností pro peta o 200%. Mimo to je dostupný quest The Very Best, v němž je vaším úkolem vyhrát 5 PvP pet battles, které jste vyhledali přes Find Battle systém. Queování vám také dává šanci, že získáte Ultimate Battle-Training Stone. Tento super předmět vám vylepší peta na 25. level.

Insurrection – Finální quest série

K dispozici je nová a zároveň finální quest série s názvem Breaching The Nighthold, která je součástí achievementu Insurrection. Za splnění této série obdržíte Key to the Nighthold. Navíc vám bude zadán quest Lord of the Shadow Council, který půjde splnit po otevření Nightholdu. Na tento quest navazuje další quest, Fate of the Nightborne. Odměna z tohoto questu je mount Arcanist’s Manasaber.

Archaeology – Nová quest série

Máme tady novou quest sérii pro všechny hledače ztracených pokladů. Tentokrát půjde o quest A New Lead. Za splnění této série obdržíte Prizerock Neckband. Splnění této série se započítává do achievementu This Side Up. Za splnění zmíněného achievementu obdržíte nový Artifact skin.

Probíhající eventy

Momentálně probíhá Feast of Winter Veil event. Více informací o něm zjistíte v této novince.

Naposledy upravil/a Evil Raccoon John 21.12.2016 v 17:52:26.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

sw1tchCZ 21.12.2016 08:30

Dost váhám nad tím neckem z Arch... Sám mam ten neck do setu s Chrono Shardem (který teda samozřejmě taky mam ), ilvl 845... Bude to těžká volba...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet