Upgrade Battle.net aplikace

http://media.wowfan.cz/Blizzard_news
V několika nadcházejících týdnech se budou muset hráči rozloučit s World of Warcraft launcherem, jelikož bude automaticky nahrazen novou Battle.net aplikací. Tato změna platí pro všechny hry od společnosti Blizzard, které mají svůj vlastní oddělený launcher a od nynějška je bude možné všechny spustit přímo z jednoho místa. Vy, kteří jste ještě tento program nevyzkoušeli, máte možnost tak učinit i nyní:
STÁHNOUT BATTLE.NET APLIKACI
O co vůbec v tomto upgradu jde? Aplikaci bude možné využívat ke stejným funkcím jako starší launchery, ovšem Battle.net nabízí několik dalších užitečných funkcí. Budete mít možnost instalovat a aplikovat všechny patche přímo z ní, a pokud ji necháte běžet na pozadí, bude vám automaticky udržovat všechny nainstalované hry aktuální i když zrovna nebudete sedět u počítače. Je ovšem samozřejmě pouze na vás, jestli ji běžet necháte, můžete jí totiž kdykoliv vypnout. Stejně tak je možné aktualizace obstarávat ručně dle vaší potřeby.
http://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/gallery/KLYWTAFESGNZ1403573175259

Přihlaste se jednou a hrajte všechny hry

Nová funkce jediného přihlášení vám umožní připojit se do World of Warcraftu, Starcraftu 2. Diabla 3, Hearthstonu a brzy i do Heroes of the Storm bez vyplňování přihlašovacích údajů při každém spuštění hry. Navíc máte možnost být do Battle.net aplikace přihlášeni až 30 dnů, takže ušetříte čas i při jejím zapínání.

Buďte neustále v obraze

S Battle.net aplikací bude o poznání snadnější zůstat v aktuálním dění a sledovat veškeré novinky a zprávy o všech Blizzardích hrách. Můžete sledovat různé komunitní zprávy, preview nebo novinky od vývojářů ze všech či jen z vámi vybraných her.
http://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/gallery/8W64Q4DOQA6G1403573175255

Komunita a přátelé

Aplikace vám nabízí možnost komunikace s vašimi přáteli na síti Battle.net. Stačí jen kliknout na ikonu Přátel v pravém horním rohu a zobrazí se vám jejich seznam, který nabízí následující fuknce:
  • chatování s Battle.net přáteli: otevřete chatovací okno a vaše zprávy se adresátovi objeví ve hře, kterou zrovna hraje
  • posílání a přijímání žádostí o přátelství: klikněte na tlačítko "Add a Friend" (přidat přítele) a vepište jeho BattleTag nebo emailovou adresu, abyste mu poslali žádost nebo využijte seznam lidí, které možná znáte.
  • přidávání přátel do oblíbených: přetáhněte kamarádovo jméno do sekce "Favorites" (oblíbení) a mějte je tak blíže dostupné
https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/gallery/W79JCMOA60EO1396395135184
Pro více informací si přečtěte FAQ a Battle.net EULA. Upozornění: Po upgradování aplikace bude možné všechny Blizzardí hry pouštět výhradně přes tuto aplikaci.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

skapinqa1 28.06.2014 17:03

Mne to staihlo automaticky pre sťahovaní HS.A odvtedy je to super jediné čo ma sere ,je to ,že je spustená na pozadí a tý čo vás majú v friend liste vidia, že ste online aj keď nieste v hre. Čo je trocha nevýhoda keď chcete vypnúť a nech WoW bokom.

Metiu 27.06.2014 22:17

mám to, a hru púšťam raz tak a raz tak. je to šikovná aplikácia

27.06.2014 20:21

ja to pouzivam jen na diablo ale wowko poustim pres wow-64.exe

Zierry 27.06.2014 19:13

On je ještě někdo, kdo to nepoužívá?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet