Vtipné úkoly, Tip pro frost mágy

/pic/uploaded/funquest
I ve WoWku je občas okurková sezóna a není moc zajímavých věcí, o nichž bychom mohli psát. V takovýchto chvílích přicházejí ke slovu takzvané nadčasové novinky, které máme (občas) pro podobné chvíle připravené. Jednou z nich je právě založená sekce, která bude obsahovat překlady vtipných úkolů. Nejde ani tak o zábavu při jejich plnění, ale hlavně o vtipně podané zadání úkolu. Jako první jsem si vzal na mušku Once more, with eeling. Tento úkol určitě mnozí z vás znáte, dostanete ho relativně náhodou ve Vash'jiru... Ale přiznejte se, kdo ho plnil, ale nečetl text (a o hodně tak přišel)? Dnes to můžete napravit a to dokonce ve svém rodném (nebo skoro rodném) jazyce.
>>PŘEČÍST CELÝ ČLÁNEK<<
Na závěr ještě takový tip pro Frost mágy (ozkoušeno již před nějakou dobou, tj. je možné, že tato vychytávka už nebude funkční. Kdyžtak dejte vědět do komentářů.). Vygenerovala vám hra nějaké ošklivé jméno pro Frost Elementala? Chtěli byste vlastní? Stačí napsat do chatu následující text! Avšak volte moudře, tento trik se dá použít jen jednou! /run PetRename("JMENO PETA")

Naposledy upravil/a Snake Plisken 04.01.2011 v 00:16:29.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

zajic 04.01.2011 11:17

co vim, tak u locka to slo.. ale ne tak ze si ho prejmenujes, ale nejak ze ti to hodi jiny random meno..ale myslim ze to lo vickrat dokud se ti to nezamlouvalo, ale nejsem si jistej..

Argus 04.01.2011 08:46

A nešlo by to použít u Locka na démony nebo u DK na ghoula?:-D

Sprout 04.01.2011 01:34

Elementálové se jmenují Water Elemental a pokud toto fungovalo, tak už nefunguje :-) Your pet can't be renamed

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet