Výherci pátého kola soutěže

/pic/cataclysm/closedbeta
Tak a máme tu vyhodnocení prvního kola, kdy máte uhodnou správnou odpověď na otázku, která byla: Koho tituloval Thrall za Šampiona Hordy ve Warcraft III? Správná odpověď byla - Rexxar. Dobře odpovědělo 300 soutěžících, ale našlo se také hodně lidí, kteří si mysleli, že Thrall jmenoval Šampionem Hordy tyto postavy: Grom Hellscream, Orgrim Doomhammer nebo Garrosh Hellscream, dokonce pár lidí tipovalo Medivha nebo dokonce Jainu! Bohužel se stala nepříjemná věc, jeden z výherců neměl shodný email s účtem zde na webu, přesněji - Matej.Falout, škoda. Ale zpět k soutěži, výherce jsem vybral jednoduchou metodou, a to rollem, a podle čísla jsem vybral email, který správně odpověděl.

Výherci:

Valandil Darklilly Martyx Výhercům gratulujeme a posíláme klíč.

Soutěžní otázky na šesté kolo!

Tak a tímto začíná další kolo soutěže o beta klíče. Pravidla platí pořád stejná, najdete je v minulé novince nebo ZDE. Tentokrát budete muset odpovědět na celkem tři soutěžní otázky: 1) Kde stával původně Shattrath? (nejlépe přesné místo) 2) Kolik vchodů měl mít původně Karazhan? 3) Kolik veverek se nachází v Dalaranu? Doplněk k první otázce: Nejlépe místo, jako třeba že Dalaran původně stál v Alteracu. Odpovědi posílejte na email soutez@wowfan.cz a do předmětu napište vaší odpověď ve tvaru: SOUTEZ - odpověd na 1. ot. - odpověd na 2. ot. - odpověd na 3. ot. Příklad: SOUTEZ - Karazhan - 1 - 15 Soutěžit můžete do 29.7.2010 20:00. Poté již nebudeme brát na další příchozí emaily ohled.

Naposledy upravil/a Wrent 04.12.2010 v 21:17:36.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Kittim 28.07.2010 12:53

Jeste tu nekdo napiste, ze kharazan mel mit puvodne 5 vchodů a v Dalaranu je 28 veverek a jedna srnka a můžou rovnou vylosovat výherce jen z aktivovaných účtů :-D

Krommush 28.07.2010 12:44

ne shattrath byl furt stejne jen to bylo Hl mesto drenaiu

Kittim 28.07.2010 12:41

Mozna je Shattrath taky trochu premisteny neco jako Dalaran :-DBudu muset zjistovat :P

Zuli 28.07.2010 12:37

Nechápu tu 1. otázku, je to snad město a to pořad stojí na jednom místě ne?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet