Warlords of Draenor začne bitvou u portálu, Currency v…

//pic/wod/warlordsofdraenor_logo
Minulý týden jsme byli zahlceni informacemi o Warlords of Draenor, jelikož Blizzard po celém světě pořádal press eventy a rozdával na potkání různým novinářům rozhovory. Všem novinkám ale ještě není konec! Dnes se podíváme na informace z rozhovoru pro Yogscast a zabrousíme i na oficiální Warcraft fóra. Bavit se budeme např. o Garrisons, Raidování nebo Currency ve Warlords of Draenor.

Začátky ve Warlords of Dreanor

  • Ještě než začnete plnit úkoly v základních zónách Draenoru, čeká vás speciální "starting experience".
  • Bude se odehrávat u Dark Portalu, kde budete muset zastavit probíhající invazi Iron Horde. Nebudete je schopni porazit, ale podaří se vám odrazit největší nebezpečí.
  • Postavy, které využijí boost na level 90 budou mít ze začátku jen několik kouzel a další se jim budou odemykat až během hraní.

Garrisons

  • Garrisons vám dají přístup i k profesím, které nemáte naučené, aniž by to ale způsobilo, že už další hráče s těmito profesemi nebudete potřebovat.
  • Mounti, kteří se objeví ve stajích ve vaší Garrisons, budou určeni podle mountů, které vlastníte. Objeví se tam ti, které používáte nejvíc.
  • Umělá inteligence NPC ve vaší Garrison je úplně nová:
    • Např. takový kovář ráno vstane a jde do práce, pracuje u výhně, kde může dostat žízeň a tak si třeba udělá přestávku a vyrazí do hospody, odkud se konečně vrátí do kasáren, kde usne.
    • Tato nová umělá inteligence se do hry musela přidat ve chvíli, kdy se tým rozhodl, že umožní hráčům umístit jednotlivé budovy v Garrison, kam budou chtít.
    • Do budoucna by se tento systém mohl využít i ve městech a na dalších místech.
  • Umístění budov v Garrisons bude z velké části na vás.
  • Tým vývojářů ví o problému, který vznikl s farmou v Mists of Pandaria a nechtějí, aby hráč musel mít Garrison na svých altech jen proto, aby pomocí ní posílali zdroje na hlavní postavu.
  • Hráči budou mít zájem navštívit svou Garrison alespoň jednou za svou hrací "session", nejspíš hned po přihlášení nebo před přihlášením. Nebude to ale místo pro nicnedělání (jako jsou nyní města), protože tam nebude ani banka ani aukce.

Currency

  • PvE currencies budou pravděpodobně odstraněny a bude se více spoléhat na bonus roll system.
  • Valor Points se v minulosti používaly proto, aby vyvážily smůlu, kterou můžete při získávání gearu z raidu mít, tuto roli ale nyní umí zastoupit bonus roll system.
  • Bonus Roll system asi bude o něco chytřejší s menší šancí na to, že získáte znovu stejný loot.
  • PvP má v tuto chvíli dvě Currency a vývojáři přemýšlí, jak se jedné z nich zbavit. Náhodné rozdělování PvP gearu by nedávalo smysl, ale Conquest Points v tuto chvíli fungují dobře.

Raidy a ostatní

  • V patchi 6.0 se neplánují bossové, kteří by měli pouze Mythic obtížnost, ale v některých soubojích budou některé části, které budou dostupné pouze s touto obtížností (podobné např. extra fázi v Heroic Garroshovi). Do budoucna se ale bossové jen s Mythic obtížností mohou objevit.
  • Boss Ra-den nefungoval tak, jak se plánovalo. Aby se zachoval moment překvapení, tak tento boss nebyl testován veřejně a Blizzard bohužel strávil méně času sledováním interního testování. To vedlo k tomu, že boss byl lehčí, než se plánovalo.
  • Vývojáři jsou si vědomi toho, že časová osa ve starších datadiscích, jako je The Burning Crusade nebo Wrath of the Lich King, nedává úplně smysl, ale aktualizace tohoto obsahu by vzala čas, který mají na práci na datadisku novém.


Naposledy upravil/a Astra 09.03.2014 v 12:12:30.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Sabimpatt 30.05.2023 10:11

The abnormally high levels of testosterone and similar hormones that occur in people using anabolic steroids can lead to a variety of side effects, particularly among those using the drugs illicitly 2, boldebolin steroids for sale paypal <a href=https://acialis.buzz>buy cialis online in usa</a> She is relatable and incredibly knowledgeable

09.03.2014 15:17

MrPendou:ja uz mam od prosince 3000valoru nanic sice jednou za cas padne item z raidu ale to je upgrade za 500 kterej mam jeste ten den pomalu zpatky

MrPendou 09.03.2014 10:38

S těma valorama se mi to moc nelíbí .. Rád si našetřím něco a pak si koupim nějaky item ..

09.03.2014 07:54

jede z mala duvodu je podle mne aby si lidi na kazdym charu mohly udelat garrison podle sebe a aby kazdej nevypadal stejne jinak co sem procital tak za ukoly v garrisnu je sance epickyho lootu za ten tydeni raid coz by podle mne celkem nastvalo kdyz z mainem rogunou budes cekat rekneme na fialovou dyku a ona vam padne platova helma nejakyho palat alta

Muradin 08.03.2014 23:19

To s NPC by bylo skvělé kdyby se takto chovala i v městech rozhodně by to svět oživilo.

Metiu
Tým vývojářů ví o problému, který vznikl s farmou v Mists of Pandaria a nechtějí, aby hráč musel mít Garrison na svých altech jen proto, aby pomocí ní posílali zdroje na hlavní postavu. Jedno velmi jednoduche riesenie - zdielany garison medzi postavami ako je napriklad u mountov
Nevím ,ale řekl bych že Blizz tato možnost napadla a ví proč to neudělá.

Metiu 08.03.2014 23:14

Tým vývojářů ví o problému, který vznikl s farmou v Mists of Pandaria a nechtějí, aby hráč musel mít Garrison na svých altech jen proto, aby pomocí ní posílali zdroje na hlavní postavu. Jedno velmi jednoduche riesenie - zdielany garison medzi postavami ako je napriklad u mountov

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet