WoD přinese hydry jako pety a oprava chyby v Arena Ratingu

http://media.wowfan.cz/uploaded/bluepost
Jeden z vývojářů Blizzardu na Twitteru postnul obrázek Huntera s hydrou a k tomu napsal: "Kdyby tak přestaly kousat jedna druhou a radši mi pomohly zabíjet ostatní!", což nebylo nic jiného, než vtipné oznámení faktu, že hydry půjde v novém datadisku ochočit a hunteři je tak budou mít jako své pety!
hydra
Nejnovější hotfix opravil drobnou chybu u výpočtu ratingů a hráči si začali všímat, že po zápasech jim zůstává stejný rating, což se jim samozřejmě nelíbilo. Vývojáři však přišli s vysvětlením, že všechno je v pořádku a že není proč se strachovat. Pokud jste měli stejnou zkušenost, přečtěte si vysvětlující blue post, který jsme pro vás přeložili.
Daxxari zdroj

Nedávno jsme implementovali hotfix, který opravoval chybu, jenž umožnila, že Personal Rating byl větší než Matchmaking Rating. Kvůli tomu se teď může stát, že hráči v některém souboji nezískají nebo neztratí žádný Personal Rating. Jakmile odehrajete více zápasů, tyto ratingy se znormalizují a budou konvergovat ke správné hodnotě ratingu. Personal Rating pak už bude stoupat či klesat tak, jak má. Do té doby budeme monitorovat situaci a případně dělat další úpravy.



Naposledy upravil/a Astra 30.03.2014 v 14:20:14.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Honza4545 30.03.2014 14:19

Nojo hunteři zas dostanou nov pety ale že by dali warlockovi pit lorda to nééé

Metiu 30.03.2014 13:45

dufam zas ze to nebude pet len pre Beastmasterov lebo mna by to dost sklamalo

Muradin 30.03.2014 11:54

Takže je dost pravděpodobné ,že hydry budou i na Draenoru kam by i krásně zapadli. Už vidím po zuby ozbrojenou Iron hydru.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet