WoW Classic – Plošné banování botů

  Classic    Bot    Vanilla   

Již delší dobu se WoW Classic potýká s problémem botů. Jejich účel se například točí kolem sběratelských profesí Herbalismu nebo Miningu. To zahrnuje kupříkladu sběr vzácných rostlin jako item #13468 nebo těžbu object #176644 pro item #12363, které jsou potřeba například k výrobě item #12360. Blizzard se nicméně rozhodl pro razantní krok a nekompromisně začal tyto boty banovat. Bohužel, jejich počet není tak malý, jak se může zdát. Samotní developeři uvádějí čísla v tisících.

Blizzard zdroj

 

Netolerujeme žádné cheatování ani hackování.

 

Náš anti-cheat tým nepřitržitě bojuje proti botům a hackerům a pokaždé, když jsem se kolegů zeptal, kolik botterů jim přišlo pod ruku, čísla uvedli v řádech tisíců. Mimochodem, jedná se o souhrnné číslo. Povolaný tým se především soutřeďuje na známá místa, která jsou pro boty populární a kde hráči často nahlašují jejich výskyt. Jedním takovým se například stal Dire Maul, a proto se snažení našeho anti-cheat týmu soutředilo v poslední době právě na toto místo.

 

Prosíme vás, abyste se v této souvislosti nebáli využívat nahlašovací systém. Našim systémům to pomůže v mapování, jelikož jejich primární účel je vyhodnocovat proměnlivost strategií a programy, které botteři používají. Vaše hlášení tudíž vede k rychlejšímu řešení.

 

Děkujeme!

 

Setkáváte se v Classicu s boty? Jak často?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet