Alexi Barov

Cataclysm

Alexi Barov je společně s Weldonem Barov jedním z dvou přežívajících potomků Barov rodiny. Oba dva jsou právoplatnými dědici majetku své rodiny, která byla opravdu velmi bohatá. Zatímco Alexi je členem Hordy a s její pomocí se pokouší získat pohřbené poklady své rodiny v Scholomance, tak Weldon je členem Aliance a fakticky se pokouší o to samé.. Dědictví, které může získat jen jeden z dvou bratrů, z nich udělalo nepřátele a Alexi na rozdíl od Weldona se nezastaví před ničím i kdyby měl svého bratra zabít. Začal řadu úkolů, které skončily zabitím svého bratra, Weldona Barov (nebo aspoň si to myslel). Vzhledem k tomu, oč vše se pokoušel a překonával kvůli jedinému cílu, tedy že se chtěl stát posledním a jediným dědicem majetku jeho rodiny, ho dobrodruzi najdou ve Cholomance společně s Weldonem, bok po boku. Alexi poté zadává úkoly pro dobrodruhy a žádá po nich, aby pomstili jeho rodinu a zabili vůdce Scholomanské školy nekromancie. Jsou jimi Vectus, Marduk Blackpool a Ras Frostwhisper. Poté zůstane Alexi společně se svým bratrem ve Scholomance.

Mists of Pandaria

Po událostech Mists of Pandaria, Alexi a jeho bratr zmizel beze stopy. Nikdo neví, co se jím stalo. Buďto se rozdělili a Alexi odešel do Undercity, nebo se svým bratrem snaží znovu vybudovat jejich rodnou tvrz Caer Darrow. Pouze čas nám ukáže, jak je to s Alexim Barov, jeho bratrem a rodným sídlem.

A zde je portrét Alexiho Barov, šlechtice z Caer Darrow:


Stav: Nemrtvý Kde se nachází: Tirisfal Glades (dříve), Western Plaguelands (během quest linie), Scholomance (naposledy spatřen) Frakce: Horda, Opuštění; dříve: Rodina Barov Rasa: Opuštěný (nemrtvý) Postavení: Šlechtic, (House of Barov) Povolání: neznámé

Naposledy upravil/a Deathkroman 23.05.2014 v 22:42:25.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet