Arena Pass 2012 - Soutěž #4

http://media.wowfan.cz/arena/ArenaPass12/arenapass_2012_soutez_4
Pomalu nám odchází trénovací období, které na Arena Passu můžete trávit všelijak. Někdo hledá tým, někdo se rozehrává a někdo jej zcela ignoruje. Pokud se chcete stále přidat do dlouhého seznamu hráčů, můžete tak učinit do 23. 5. 2012, kdy se brány Arena Pass serveru uzavřou a začne pravé peklo. Přes minulý týden jsme se ptali na vtipné kombinace či na něco zábavného, co vás v PvP potkalo. Přišlo pár pěkných příspěvků, takže bylo z čeho vybírat. První místo získává Howdy, druhé Blam a třetí místo si svým komentářem zajistil Capinek. Výhercům se během dvou dnů ozvu. Než se dostaneme opět k soutěži, připomeňme si, co vlastně je Arena Pass 2012.

Soutěž #4

A je na čase vyhlásit poslední soutěž točící se kolem Arena Passu. Napište do komentářů, jakou dobu považujete ve World of Warcraft za úplně nejlepší pro PvP. Můžete klidně zdůvodnit, proč se vám líbila vámi zvolená doba. Nemusíte se bát a můžete napsat i dobu, ve které PvP trpělo.

Ceny

Pravidla

  • Soutěž je určena pouze pro registrované uživatele webu WoWfan.cz.
  • Zúčastnit se mohou pouze hráči České Republiky a Slovenska.
  • Každý uživatel se může zúčastnit soutěže jen jednou za týden.
  • Soutěž bude uzavřena odbitím půlnoci dne 12. 5. 2012.
  • Vítěz bude vybrán týmem, bude kontaktován e-mailem a soukromou zprávou na fóru.
  • Vítězný článek bude zveřejněn na hlavní stránce webu.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Blam 06.05.2012 19:49

Všechno mělo své pro a proti. První, co je potřeba vzít v potaz, je to, že ve Vanille a dále postupně přibývaly spelly a skilly (no, ty s cata ubývaly, ale to už je jiný příběh ), takže PvP začalo být komplikovanější a méně vybalancované. V tom byl podle mě vrchol v TBC, přibyla resilka, která se sice hodně měnila, ale vždycky vliv na PvP měla. Pak je tu další věc - ve Vanille a TBC (+ začátek WotLK)bylo potřeba si do dungu dojet/letět, takže existovaly i případy, že se před dungeonem pobili 2 party, které tu čekaly na zbytek, případně summonovaly. Když to řeknu nadneseně, dnes už k World PvP dochází téměř jen když Profku skillící High Lvl potká Low Lvla (Btw pro ty, co to nezažili, i do toho BG jste si museli na začátku vanilly dojet, nebyli žádní BG masteři, případně BG finder, a že to BYLA štreka na 100% mountovi!)Nejlepší bych tedy řekl, že byl TBC. Odpadly otravné aspekty (dojíždění přes půl Azerothu joinout se), zároveň se už hráči resilkou lišili a stále bylo ještě možné vytvořit originální talenty (např. Prot warr s talenty na 4s stun, v Arms stromu až po Mortal Strike ...). V tomhle možná někteří nebudou souhlasit, ale obě strany se tehdy srovnaly i díky tomu, že Aliance měla Shamana a Horda Paladina. Nechci to nějak ospravedlňovat, souhlasím, že to mělo zůstat, jako dříve, ale PvP to srovnání pomohlo. A jako poslední (a možná hlavní ) bych zmínil PvP sety, které byly v TBC nejhezčí A nejhorší? Tam nevím, Vanilla byla sice otravná (to přejíždění a málo použitelných spellů), ale zároveň stále lepší než WotLK se svými DKčky a Cataclysm s takovými čísly, do kterých nejmladší hráči wowka ani neumějí počítat Asi spíše ten WotLK, WoW prostě nějak nebylo na ty DK připravené a totálně narušili jak PvE, tak PvP, ale abych to nesváděl jen na ně, od Wotlku se objevovali extrémní OP, jako třeba ještě předtím, než WotLK vyšel - vládli Retri Pala, začátek Cata a Feralové (a spousta dalších). Ne že by předtím nebyly silnější a slabší classy, to byly vždy, ale od toho WotLK se rozdíly zvětšovaly.

Revan 06.05.2012 19:21

Určitě TBC, všechno bylo těžší a více záleželo na skillu než na tom, jestli máte super nový meč z Deathwinga, který dělá super efektivní střílecí chapadla... Od WotLK sem PvP nehrál, bylo jiné, divné, nesedělo mi. Takže TBC-nejlepší doba PvP

Akari 06.05.2012 18:38

Nejhorší je podle mého názoru součastná doba jsou pevně daný classy a specy co jsou v pvp nejlepší a ostatní mají prostě smůlu nebo musí mít extra skill aby dokázli hrát pvp za uplně ty nejhorší specy. Třeba roguna a mage s legendarkama je v pvp brutus hlavně v 2vs2.

Entreri 06.05.2012 17:21

The Burning Crusade, jelikož to bylo o min spellech dalo se krasne kombinovat. Ted už se to moc kombinuje. A ještě taková osobní doba - začátek WOTLK za DK. Když člověk vyhrava tak je to dobra doba

Drex 06.05.2012 16:09

Nejlepší pvp...nebudu brát z pohledu abilitek ruznych class a nějaké areny.Jednoznačně vanila s TBC datadiskem. Ta atmosfera hodnosti a odměny. Pvp stálo za to ho hrát.V TBC sice hodnosti odpadli ale pořád drželo atmosféru.Nynější stav pvp od Lich kinga velmi upadá a defakto ztácí svůj smysl existence.Classy jsou prekombinovane.Balance se naprosto vytratila.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet